Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wczoraj kupiłam enfamil ar
mała zjadła całą flache z rykiem bo jej to nie leciało przez smoka, i w między czasie jak jej się zaczynało blokowac ostry ryk. zjadła wszystko i się uspokoiła leżała patrzyła bez ryku. I sięzaczełam zastanawiać czy ona może tak ryczała bo nie dojadała na cycku. może nie potrafiła wyssać tego mleka co wolniej leci i dlatego tak się denerwowałą przy cycu a potem wyła z głodu. a ja głuia nie chciałam jej przekarmiać bo ulewa :/
rano nakarmilam ją cyckiem, jednyum drugim i dałam butle zey dojadła ale już nie chciałą i bidulka się 1,5 godziny męczyła żeby zasnąć ulewałą, charczałą, płakała, wydaje takie odgłosy jak przy zwracaniu, więc mam wrażenie że jej się cofa jedzonko.
o tym ar też ulała 2 razy, ale jako tak bez emocji po prostu wyleciało jak leżała.
nie wiemm dziewczyny już co o tym myśleć, dzisiaj daje jej mleko z butli w ciągu dnia i zobacze czy bedą krzyki, jak będzie spokój to musi być coś o czym wyżej pisałam. Oby mam nadzieje. Już nawet karmienie butlą zniose zeby tylko tak nie cierpialłą
Bry dziewczyny!
asia mam nadzieje ze karmienie butla zadziala i mala w koncu przestanie sie meczyc,
kasiula przy MM a tym bardziej przy mieszanym czyli piers i MM moga pojawiac sie problemy z kupka. Moja rada, rozwadniaj MM czyli dodaj wiecej wody niz zalecaja. Ja daje np do 90ml MM lub 120 ml dodatkowo 20 ml wody. Do tego skutkuja tez masaze nozkami.
mambusia to fakt ze miedzy M a Lenka jest bardzo silna wiez ale na to pracowalismy wszyscy cala ciaze i ostatni miesiac w ktorym M byl na tacierzynskim.
wrzesniowa moge tylko wspolczuc przebojow z wozkiem. Moja moglaby godzinami spacerowac tzn spac Jedyne na co trzeba zwracac uwage to zeby smok nie wypadl bo od razu robi raban a tak to dziecka po prostu nie ma :-)

Cieszę się, że już u Was lepiej!
U nas to 2 max 4min sam w łóżeczku poleży czy gdziekolwiek zresztą
Milenka jakoś przetrwała i z nas wszystkich najlepiej się trzymała, więc tyle dobrze. Dziś mam już młodszą z głowy, na razie sobie smacznie śpi, Tysia też już wykąpana bajki oglada, więc w końcu znalazłam chwilę dla siebie, z tej okazji właśnie jabłecznik się piecze 
Chyba że sobie kupię jakąś bieliznę wyszczuplającą i wtedy będę czuć się pewniej, bo ten pas pani teresy to strasznie mnie krępuje i w miejscach gdzie się kończy trochę podcina, a rozmiar mam dobry