Bry dziewczyny! :-)
katezbb duzo zdrowia dla Milenki i zebyscie szybko wracaly do domu!
misiako mam nadzieje ze Leos tez szybko wyzdrowieje i temperatura spadnie
aniawos straszna wiadomosc, bardzo wspolcuje. Tez mysle ze choroba ktora spowodowala smierc musiala rozwijac sie juz wczesniej bo jakos trudno uwierzyc zeby tak szybko dziecko zmarlo od samej goraczki.
asia mam nadzieje ze w koncu kupisz mate, ktora Ci dostarcza i bedziesz zadowolona.
7.... normalnie wlos sie na glowie jezy jak czytam co sie u Ciebie dzieje. Straszne ze nie mozesz sie stamtad wyprowadzic i zyc w normalnym otoczeniu.
Moja ulewa po dluzszym czasie od karmienia glownie w nocy w lozku i do tego stopnia mnie to martwi ze spie jak zajac. Raz juz sie tak dlawila, bo rzadko ale jednak czasami spi z glowa na wznak i akura wtedy tak spala jak jej sie zaczelo ulewac i zaczela sie tym krztusic. Na szczescie dzieki temu ze Lenka spi w przystawce do naszego lozka to chyba newet sekundy to nie trwalo jak ja wzielam i podnioslam do pionu i pomoglam w tym zeby przestala sie dusic. Od tamtej pory jednak spie bardzo czujnie i jak tylko uslysze jakis glosniejszy szmer u niej to oczy mam otwarte jak 5 zl

Czasami to wstaje nawet kilka razy i biore ja na chwile na rece zeby w razie czego znowu jej sie jedzenie ulozylo, chociaz po jedzeniu czesto mija juz przynajmniej pol godziny...ehhhh kiedy to ulewanie sie wreszcie skonczy...

U nas ostatnio tez mala jakas bardziej placzliwa chociaz i tak jest znosna. Mysle ze po prostu przechodzi kolejny okres rozwojowy gdzie potrzebuje od nas wiecej uwagi. Chodzimy z nia po mieszkanu, pokazujemy wszystko i opowiadamy a ona robi duze oczy i otwiera szeroko buzie. Fantastycznie to wyglada

Do tego jeszcze tak fajnie sobie guga.... :-)
Musze konczyc bo moj glodomor sie za 10 minut obudzi i bedzie chcial butle a ta jeszcze nie gotowa

Spokojnej nocki mamuski!