magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Miki jana ta mała jak sobie sama gilki wyciąga.Tyle że dzieci na ogół nie lubią takich czynności i jestem pod wrażeniem tej malutkiej że tak sobie fajnie radzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
mroźno u nas dziś jakoś brrr.

o żesz...dr stwierdził, że nogi i ręce Wojtka wyglądają jak od innego dziecka
Na niespanie niestety nic mądrego nie wymyślił, jedynie herbatkę bobofen przed snem. Poza tym wydaje mi się, że zwala winę na noszenie na rękach...
czasem krócej ale wiem, że w razie czego mogę na nią liczyć nawet w środku nocy. Jednak jakoś nie wykorzystuję tego za specjalnie, w końcu to moje dziecko i powinnam dawać sobie radę... A teściowa też by mi pomagała bo to fajna kobieta ale ona ma swoje problemy- 3 letnie niepełnosprawne dziecko więc to my zazwyczaj jej pomagamy ;-) Szkoda, że Twoja teściowa ma taki dziwny stosunek do Ciebie i swoich wnuków.
Powiem Ci, że nie wiem do jakiego specjalisty mogłabym się udać...Klementyna nie wiedziałam że to tak mocno trzeba ciągnąć. A Alutek bardzo protestuje jak mu ściągasz katar? My też dalej siedzimy w domu bo kaszel jest i katar też![]()
Też mamy aspiartor marimera i jak klementyna mówi czasem trzeba płuca wypluć aby porządnie kozy powyciągać. Jagoda na początku przyjmowała ową czynność ze spokojem nawet to lubiła, ale ostanio jak jej furczało w nosku i robiłam to częściej to teraz na sam widok głowę odwraca i jest krzyk.