Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystkiego mi się teraz chce
. Koniec!!! Wracam tu w II trym, w tym czasie stanę na nogi i doprowadzę się do porządku z jakością i ilością spożywanych posiłków! 
Stop kulinarnej przemocy!!!! Czytam was i czytam i ślina z brody kapie, bo wszystkie zapachy podstępnie trafiają do mojego nosa przez monitorwszystkiego mi się teraz chce
. Koniec!!! Wracam tu w II trym, w tym czasie stanę na nogi i doprowadzę się do porządku z jakością i ilością spożywanych posiłków!
![]()
Ja ide na strzyżenie tylko teraz a zafarbuje się sama w domu, bo nie wiem jak bym to zniosła u fryzjerki, a mam swój sprawdzony kolorek więc będzie przy okazji taiej.
ja już w tej ciąży 2 razy farbowałam jak nawet nie wiedziałąm o niej. Raz mniei na eksperymenty wizeło więc musiałąm po tygodniiu drugi raz farbować żeby jak człowiek wyglądać.
jak pójdę znowu odwiedzić kibelek to sprawdzę jaką kupiłam ;-) 
Ale już nadrobiłam :-)
ale w Krakowie niestety tak to wygląda... nie mniej jednak , chce zrobić to badanie i cena nie gra dla mnie znaczenia, bo chcę wiedzieć , czy maleństwo jest zdrowe.
Może macie sprawdzone sposoby , jak się tego pozbyć?? 
ja mam w piątek fryzjera.... będę rozjaśniac włosy i obcinac.... jakaś fajna krótka fryzurka zeby wygodnie było!!!!
mi powie szczerze ogórki kiszone przeszły ale teraz atakuję kiszoną kapustę.... wczoraj surówka, a dziś kapuśniak będzie..... miniammmmmmm;-);-);-);-) już się nie mogę doczekac:-):-):-)
powiem wam że z dnia na dzień coraz bardziej niechce mi się pracowac.... masakra jakas.... mam problemy ze wstawaniem i jestem cały czas przemęczona!!!!
dziś idę grzebac w bolącym zębie więc proszę was ładnie trzymajcie kciuki za to żeby nie bolało!!!!!!!