Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) trochę jestem przerażona, że jak tak pójdzie to bedzie masakra!!! tłumacze sobie, ze to może przez to że teraz mało sie ruszam, głównie leżę i odpoczywam, a przed ciążą to dzień w dzień biegałam i jeszcze na siłownię śmigałam. napiszcie ile kilo macie więcej co??
Myślę że on wyczuwa ciążę i tak jak piszesz jest zazdrosny więc te ataki mogą się powtarzać a zwłaszcza jak brzuś urośnie i będzie wyczuwał ruchy. Ja bym nie ryzykowała. wiem że to przykre bo się przywiązałaś ale pomyśl jak tak skoczy na dzidziusia. Nie raz zwierzęta zazdrosne o swojego "pana" były przyczyną tragedii. Ja bardzo lubię zwięrzęta, wręcz kocham w ten weekend straciłam moją ukochaną parkę króliczków miniaturek. dostały zaczopowania jelit a dobił je króliczy wirus. a w poniedziałek uciekł nam nasz 8miesięczny labradorek ale jakimś cudem znalazł się w mieście obok. Ale gdyby któreś ze zwierzaków zagrażało zdrowiu kogoś w domu to niestety musielibyśmy się rozstać.Przemyśl to kochana mało oka nie straciłaś. A to jest zwierzę które ma swój instynkt itd.