mira1234
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie drogie koleżanki 
asia* wpiszesz mnie na listę, czy mam jakoś to sama zrobić ? TP 15.09
Kami - dużo odpoczywaj, najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok, jako pocieszenie dodam, że moja koleżanka w 4 miesiącu bardzo mocno krwawiła, okazało się że miała krwiaka a 3 dni temu rodziła śliczną zdrowa cóeczkę.
Muszę Wam powiedzieć, moje drogie, że lekarz dał mi czopki na "nie wymiotowanie" i odrazu lżej co prawda czopki działaja tylko przez 4 h ale mówię Wam o niebo lepiej, wczoraj zjadłam nwet pączka bez odróchów wymiotnych, a to już sukces jak dla mnie.
asia* wpiszesz mnie na listę, czy mam jakoś to sama zrobić ? TP 15.09
Kami - dużo odpoczywaj, najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok, jako pocieszenie dodam, że moja koleżanka w 4 miesiącu bardzo mocno krwawiła, okazało się że miała krwiaka a 3 dni temu rodziła śliczną zdrowa cóeczkę.
Muszę Wam powiedzieć, moje drogie, że lekarz dał mi czopki na "nie wymiotowanie" i odrazu lżej co prawda czopki działaja tylko przez 4 h ale mówię Wam o niebo lepiej, wczoraj zjadłam nwet pączka bez odróchów wymiotnych, a to już sukces jak dla mnie.
.Myle że skoro zaczęłas z tą listą to zrób ją do konca , a jeżeli nie masz czasu to napisz nikt nie będzie zły na Ciebie
po prostu chcemy to uporzątkowc i tyle.
) i tak rozwaliłam sobie żołądek tymi wahaniami wagi, że non stop mnie bolał, ale w końcu wzięłam się za siebie tak z głową, czyli urozmaicona niskokaloryczna dieta i dużo, dużo ćwiczeń plus L-karnityna i tabletki wspomagające i tak parę miesięcy. Potem już tyle nie ćwiczyłam i nie łykałam tabletek, ale trzymałam się jeszcze przez dłuższy czas diety i tak mi się metabolizm przestawił, że od tamtej pory, czyli od 6 lat moja waga stoi w miejscu mimo, że nie trzymam się w tej chwili żadnej diety, jem normalnie i wszystko:-). Teraz od czasu do czasu walnę sobie tylko 6 weidera na podrzeźbienie brzucha i tyle