reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Ja caly miesiac jestem na lekach :> Jeszcze 3 dni po owulce bralam leki. Teraz na przeziebienie mam syrop STODAL, pije wapno i robie sobie inhalacje z szalwi :) Kaszle mnie troche. A z alkoholem to ja mam w ogole swiety spokoj bo... po prostu rzadko pije :)
A na sylwestra to ja bylam kierowca, zreszta dowiedzialam sie w sylwestra rano, ze bede mamusia wiec nawet szampanasie nie napilam :p

sawi, dziekuje :)

reklama
sawi

ja jestem za osobnym wątkiem wózkowym i ciuszko - innym, bo poza tym jeszcze do kupienia łóżeczko i mnustwo innych dobrodziejst :), łatwiej będzie znaleźć informacje, a wybór wózka to trudna decyzja :)

sawi

ja jestem za osobnym wątkiem wózkowym i ciuszko - innym, bo poza tym jeszcze do kupienia łóżeczko i mnustwo innych dobrodziejst :), łatwiej będzie znaleźć informacje, a wybór wózka to trudna decyzja :)

fajnie ze sie wypowiadacie w tym temacie :) masz racje z tymi wozkami, dla mnie to tez plus - osobny watek :D bardzo chetnie go sama zaloze :D hihihihii

Sawi moge prosic o dodanie do listy wrzesniowych mam?
Termin wedlug OM mam na 09.09. 2011 :D

A u nas pada... śnieg:szok: Naprawdę mamy tu zimę stulecia;-)

A poza tym to teściowa mnie dziś zjadowiła jak nie wiem co! Mały stuknął się w rękę, więc wzięłam Go, żeby pocieszyć. Ledwo go podniosłam, a ta mi Go wyrwała i zaczęła całować i uspokajać. Kurcze co to ma być, jakieś wyścigi - kto lepiej ukoi Malucha:wściekła/y: Oj jak ja już mam jej momentami dość. Siedzi nam na głowie od 19.12. A jakby tego było mało, to wcześniej była na przełomie października i listopada - normalnie już jestem wykończona jej wizytami... A jeszcze czeka nas wspólna podróż do Polski w przyszłym tygodniu. I na moje nieszczęście będziemy przebywać w jednym mieście, więc ciągle będzie chciała, żebym coś z nią robiła. Ona po prostu nie może zrozumieć, że ja jadę odwiedzić moją Mamę. No najbezczelniejszy tekst jaki rzuciła mojej Mamie to: "Ja rozumiem, że M. będzie najpierw u ciebie, ale potem to się będziemy nią wymieniać nie?" Czasem to się przy niej czuję, jakbym była ubezwłasnowolniona...

ja też mam męcząca teściową,ale nie ma między nami zgrzytów (ale kiedys były)
teraz to tesciowa przyjedzie na urodziny ,imieniny i w weekend od tak sobie,nie mogę teraz na nią narzekać,ale za to teścia mam że tak powiem do d...
jest gbur,nie miły i źle traktuje moją córeczkę (ma starszą wnuczke i tamta jest najważniejsza) a nasza taka odtrącona...przykre...
ale za to moi rodzice zakochani w Emilce na zabój,świata nie widzą poza nią...

Hello wrzesniowe koleżanki :)
Widze ,że szał zakupowy nas ogarnoł ;) ja jesli chodzi o wózek nie mam jeszcze swojego typu ale jak rozmawiałam z moim M to kupimy go nowy chyba ,ze znajdziemy w dobrym stanie jakis używany .Co do ubranek to moja znajoma juz zapowiedziala , ze ma cała wyprawke dla chłopca wiec jak bedzie chłopak :) to juz czesc rzeczy bedzie miał . Co do imion to dla chłopca Gabryiel Franciszek , dla dziewczynki Aleksandra ale jeszcze nie jestesmy na 100% pewni ale chłopaka to tak .
Tusienka współczuje tesciowej pewnie kobiecina na emeryturze i sie nudzi i stad jej nadgorliwosc .Ja swoja widze dwa razy w roku i taki układ jest dobry .
Mono dobrze ,ze juz choróbsko odpuszcza i wracasz do zdrowych :) jak robiłas te inchalacje z szałwi ?? pomogły?
Mam pytanie jutro zawitaja do nas znajomi beda dosc póżno i mam pytanie macie jakies przepisy na cos lekkiego a dobrego do jedzonka?

reklama
Fleur ja zwykle na wizytki, wszystkie okazje(święta, urodzinki) i tak na codzień robię szaszłyki, wszyscy je uwielbiają i fajnie wyglądają ( ja robie z dwóch kolorów papryki, pieczarki, cebula i mięso schab lub kurczak) pyyyych. Mam na nie ochote od wczoraj i jutro je robię, dziś już kupiłam składniki i bym zrobiła ale jest u mnie mama a ona się wkurza jak jjemy w piątek mięso więc robię jutro

Do góry