sylkabecia
Fanka BB :)
Hej Nanusia wreszcie tu zajrzałam, ja już mam 2kg na plusie brzuszek już jest widoczny.
Pozdarawiam wszysktich!!!
Pozdarawiam wszysktich!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aż się boję o dzidzię żeby jej krzywdy nie zrobic, jeszcze lekarka na pogotowiu bada mnie i mówi że oskrzela czyste ale gardło zaczerwienione i dała mi Tantum Verde
czyli na gardło, Stodal to też na kaszel rzy infekcji górnych dróg oddechowych, a na zatoki co? jakieś tabletki ziołowe co ***** dają, chyba zadzwonie do mojej gin żeby dała jakiś antybiotyk co by raz a dobrze się pozbyć choroby!!dziewczyny, wracam do świata skomunikowanych ze światem!! podczas sprzątania rozłączyłam wszystkie kable jakie się dało no i dopiero teraz S się tym miał czas zająć, zresztą wcześniej bym nie dała rady... jesteśmy z Tysią totalnie pochorowane, mała od ubiegłego piątku siedzi w domu, przez weekend tylko mama mama, kaszlała na mnie kichała no i na mnie przeszło, cały tydzień się też męczę ze sobą, mam pół twarzy spuchnięte tak że wyglądam jak z Milczenia Owiec normalnie, głowa mi ciągle pęka, nic sobie nie mogę poradzić z choróbskiem, w dodatku dziś mi Martyna wstała z 39 ponad gorączki więc szybko do lekarza i antybiotyk, a ja się dalej męczę z zatokami, chwilami mam wrażenie że tracę świadomość tak mnie boli ta moja łepetynana razie nic nie czytam tylko wracam do łóżka bo jak długo patrzę w ekran to też boli...
Witam Was
Chciałam sie do was przyłączyc
Widze tutaj spore grono
Jak będziecie chciały cos o mnie wiedziec,śmiało pytajcie
Pozdrawiam
A i służę rada w miare mojej wiedzy
wiecie co, ja tak mówiłam że tyle już na plusie, a teraz od tygodnia nic nie jem, nic oprócz Paracetamolu na ten mój ból głowo-zatokaż się boję o dzidzię żeby jej krzywdy nie zrobic, jeszcze lekarka na pogotowiu bada mnie i mówi że oskrzela czyste ale gardło zaczerwienione i dała mi Tantum Verde
czyli na gardło, Stodal to też na kaszel rzy infekcji górnych dróg oddechowych, a na zatoki co? jakieś tabletki ziołowe co ***** dają, chyba zadzwonie do mojej gin żeby dała jakiś antybiotyk co by raz a dobrze się pozbyć choroby!!
Ja przeziębienie też nie dawno przechodziłam.Miałam własnie zpalenie gardła i mi pomógl rutinoscorbin oraz domowe specyfiki.Miód+czosnek+mleko.Co do zatok to nie pomogę bo sie lekarza nie radziłam w tej sprawie.Napisał dziuba127
wiecie co, ja tak mówiłam że tyle już na plusie, a teraz od tygodnia nic nie jem, nic oprócz Paracetamolu na ten mój ból głowo-zatok aż się boję o dzidzię żeby jej krzywdy nie zrobic, jeszcze lekarka na pogotowiu bada mnie i mówi że oskrzela czyste ale gardło zaczerwienione i dała mi Tantum Verde czyli na gardło, Stodal to też na kaszel rzy infekcji górnych dróg oddechowych, a na zatoki co? jakieś tabletki ziołowe co ***** dają, chyba zadzwonie do mojej gin żeby dała jakiś antybiotyk co by raz a dobrze się pozbyć choroby!!
, dobrze wiedziec, że funkcjonujesz, chociaż te wasze chorubska ciągle się was czepiają. Wracajcie z malutką do zdrowia :-)
, ale muszę pozbywać się mrożonek, bo przy przeprowadzce lodówka będzie parę dobrych godzin wyłączona i boję się, że mi się wszystko porozmraża i trzeba będzie wywalić.