reklama

wrzesień 2011

nalka ja też nic nie przytyłam od początku ciąży, nawet mam mniej o 1 kg, a jak już pisałam wcześniej, nie wymiotowałam wogóle, jem to na co mam ochotę, no i brzuchol już pokaźny. Lekarz mnie waży przy każdej wizycie i jakoś nie zwrócił mi na to uwagi. 15 kwietnia mam kolejną wizytę i jeżeli dalej tak będzie to już wypytam. Narazie się tym nie martwię.

Ja jestem 2 dni za Toba i tez 0 kg na plusie. ALe dziecko dobrze sie rozwija, a ja naleze to puszystych wiec energie czerpie z moich zapasow :) Jem regularnie i zdrowow, przemiana materii sie polepszyla , wiec ciaza to dobry dla mnie czas :-)

Wogole Witam - podczytuje Was, Termin mam niby na poczatek pazdziernika ale coraz blizej wrzesnia sie zblizamy co kolejne usg. Ja licze ze bedzie koncowka wrzesnia, wiec tutaj tez pisze. :-)

reklama
Normalnie się przeraziłam czytając o kilogramach, które Wam ubywają - bo ja 4kg na plusie :-(
Przed ciążą ważyłam 48 kg - ale jak tak dalej pójdzie - to nie wiem czy kirdykolwiek wrócę do tej wagi. Kiedyś udawało mi się zrzucić kg po ciąży dosyć szybko - ale teraz ten wiek -hhmmmm. Martwi mnie to.

Dziuba zdrówka, zdrówka:tak: Trzymaj się i dbaj o Was:tak:

Dziś u nas piękna pogoda więc spacerek zaliczony:-)

Co do wagi to już dotarłam do wagi sprzed ciąży, więc na chwilę obecną zaczynam od 0. Zobaczymy na czym się skończy.
Z Bartkiem przytyłam 18 kg, teraz już wiem, że ciężko mi później było zrzucić więc chciałabym przytyć max 13, ale zobaczymy...:-p

Witam i
OSTRZEGAM W CIĄŻY NIE WOLNO PIC SZAŁWI BLUETOOTH TY NATYCHMIAST ODSTAW TE ZIOŁA A TU DOKŁADNA INFORMACJA NA TEN TEMAT
Szałwia lekarska
na koncu artykułu są przeciwsazania.Noormalnie prawie zawału dostałam jak przeczytałam że BLUETOOTH to popija:no:.

Co do wagi własnie sie ważyłam i mimo ze w piewszych miesiącach schudłam obecnie 2 kg na plusie i jakos mnie nie przeraża ta waga.W poprzedniej ciąży przytyłam 18 kg a rok po porodzie bez większego wysiłku wróciłam do normalnej wagi:tak: więc bez paniki.I nie jestem młodziutka bo Veronike urodziłam mając 32 lata.

hello,
odzywam się, choć ostatnio jakoś mnie od neta trochę odrzuca.
dziuba zdrowiej szybko!

u mnie waga stoi w miejscu. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale dla mnie póki co dobrze ;-) jeszcze zdążę przytyć. poprzednio przybyło mi 27 kg:szok: Mam nadzieję, że tym razem aż tak źle nie będzie. No ale tą ciążę zaczęłam w wagą 10kg więcej niż na początku poprzedniej ciąży, więc jakbym teraz miała do prawie 100kg dobić to masakra jakaś by była:baffled::angry: Łatwiej przeskoczyć, niż obejść:-D poprzednio mój tata się śmiał, że ktoś mnie na ulicy autem rozjedzie, a policji powie, że bał się, że mu paliwa podczas omijania zabraknie;-):-D

Dziuba zdrówka dla Was :tak: My też rozłożeni, ja, Oliś i Jessica, T. już też nosem pociąga, ale na zwolnienie nie ma szans :no:
Kachasek rozwalił mnie Twój tata tym tekstem :-D
I jak zwykle, jak mam w środę usg i pobieranie krwii i mocz do oddania to jestem chora. Zawsze tak jest :sorry2:
A co do wagi to u mnie 6 kg na minusie :-) I tak już jest git, bo zgubiłam 8 kg i teraz ostatnio 2 na plus mi wskoczyły pomimo wymiotów ;-) Chociaż odpukać dzisiaj ani razu nie wymiotowałam, muszę to chyba w jakimś kajeciku zapisać :-D

reklama
Ale teraz się zamartwiam, bo brzuch mi się coraz mniejszy robi :( W sumie mało jem przez ostatnie dni, i mam wrażenie że się sporo do góry podniósł i może to przez to takie wrażenie. Mąż też potierdza że zmalał. No i oczywiście sie zamartwiam że coś nie tak:(
Mam tak samo, ogladam brzuch i sie zamrtwiam ze nie rosnie brzuszek.Moze jak potem bedziemy czuc ruchy to bedziemy spokojniejsze bo teraz w moim przypadku to masakra :( Teraz to cały czas nerwy nerwy nerwy chocia zprzeciez żadnego wpływu na tonie mamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry