nalka ja też nic nie przytyłam od początku ciąży, nawet mam mniej o 1 kg, a jak już pisałam wcześniej, nie wymiotowałam wogóle, jem to na co mam ochotę, no i brzuchol już pokaźny. Lekarz mnie waży przy każdej wizycie i jakoś nie zwrócił mi na to uwagi. 15 kwietnia mam kolejną wizytę i jeżeli dalej tak będzie to już wypytam. Narazie się tym nie martwię.
Ja jestem 2 dni za Toba i tez 0 kg na plusie. ALe dziecko dobrze sie rozwija, a ja naleze to puszystych wiec energie czerpie z moich zapasow
Wogole Witam - podczytuje Was, Termin mam niby na poczatek pazdziernika ale coraz blizej wrzesnia sie zblizamy co kolejne usg. Ja licze ze bedzie koncowka wrzesnia, wiec tutaj tez pisze. :-)
Trzymaj się i dbaj o Was
.
Mam nadzieję, że tym razem aż tak źle nie będzie. No ale tą ciążę zaczęłam w wagą 10kg więcej niż na początku poprzedniej ciąży, więc jakbym teraz miała do prawie 100kg dobić to masakra jakaś by była
Łatwiej przeskoczyć, niż obejść
poprzednio mój tata się śmiał, że ktoś mnie na ulicy autem rozjedzie, a policji powie, że bał się, że mu paliwa podczas omijania zabraknie;-)