Cześć..
wszystkie psiaki piękne..i małe i duże:-)
ewelinka historia mrożąca krew..ale super, że dobrze skończona..
Fotelikiem się nie martw..szkoda Twoich nerwów- i kasy na odsyłanie itd..jakbyś była w PL to co innego, tak bez sensu..Zosia chwilę z niego pokorzysta i go sprzedasz.. ale rozumiem Cię, bo też by mnie szlag trafił..
misiako poleż trochę, weź nospę i powinno przejść..ja pod koniec pracy też tak miałam, a potem 4 dni nospy więcej leżenia i jak ręką odjął. Teraz twardnienie zdarza się sporadycznie jak więcej chodzę czy się zdenerwuję..
Pan od os przyjechał wczoraj, taki starszy facet, aż mi go było szkoda jak musiał się wdrapać na samą górę domku, bo osy usadowiły się w najwyższym punkcie, dobrze, że rusztowania były, bo chłopaki robią elewację. Pomogli mu się wdrapać, wypsikał tam ostro i kazał obserwować. Jak będą dalej latać to dzwonić.
bluetooth my mieliśmy w bloku nad naszym balkonem osy. Sami wołaliśmy ekipę, płaciliśmy i też usunęli..nie wyobrażam sobie mieszkać z osami...brrrrr.....
Wczoraj byłyśmy w Ustce, ładna pogoda..poleżałam na leżaczku, Iga bawiła się w piasku..
Dzisiaj już brzydka pogoda, nie ma słonka, popaduje, wieje..ale ok, taki dzień też się przyda..
Dzisiaj kończą robić elewację:-) wyszła super..tylko trochę z kosztami popłynęliśmy..jak zawsze liczy się ileś wydaje się plus 20%..ale ok..a mi się marzy jeszcze zrobienie jeszcze kilku rzeczy..ale muszę poczekać..
sińka my za sterylizację, ale to było dawno temu płaciłyśmy chyba 120 zł..teraz myślę, że do 200 zł powinnaś się zmieścić..
Kupiłam wczoraj Twój styl..jaki jest fajny artykuł odnośnie spania dzieci niemowlaków z rodzicami..dla mnie super, bo myślę podobnie:-), że dobrze żeby do jakiegoś momentu dziecko spało z rodzicami..może znajdę go na necie, to Wam wkleje,
Miłego dzionka..