Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

W nocy też mi prawdopodobnie kawałek czopa wypadł, ale ręki nie dam sobie uciąć ;-) Wczoraj się goliłam i nie wiem czy to po prostu nie jest jakiś śluz zabarwiony efektami mojego golenia ;-)

Ale ja podobnie tak jak Ty nie rodzę jeszcze :-) Nie mam na razie na to czasu i coś ta torba nie chce mi się sama spakować![]()

I to tak pi razy drzwi przygotowane ;-) Znowu będę w czasie skurczów się pakować :-) A zresztą obiecałam koleżance, że urodzę między 3 a 5 września, bo ona ma wtedy dni płodne i chce ode mnie pałeczkę przechwycić
Także powód bardzo szlachetny 
Bebzonik no co ja poradzę na to, że rzeczy leżą przyszykowane, a do torby wlecieć nie chcąI to tak pi razy drzwi przygotowane ;-) Znowu będę w czasie skurczów się pakować :-) A zresztą obiecałam koleżance, że urodzę między 3 a 5 września, bo ona ma wtedy dni płodne i chce ode mnie pałeczkę przechwycić
Także powód bardzo szlachetny
![]()

! ja dziś do męża mówiłam że po co juz torbę pakowac ? jak się skurcze zaczną w domu to przynajmniej zajęcie bym miałą by się nie nudzić 
Położna się śmiała, że przy trzecim dziecku to ja mam po pierwszym skurczy do szpitala gnać, bo jest duża szansa, że w domu mogę urodzić ;-) Tylko, że jak znowu będę miała jakieś lajtowe to po co mam tam jechać ;-) Codziennie sobie powtarzam, że jutro tą torbę spakuję, tylko, że dziś jest zawsze, a jutra nie ma nigdy 
Najwyżej jak się nie wyrobię to powiem, że na ulicy mnie chwyciło