Czesc dziewczynki...
sawi gratulacje blizniakow!
dziuba strasznie sie usmalam przy tym maslanym jezu
ania nie martw sie tym k.foliowym, bedzie dobrze
jesli chodzi o to gdzie kto mieszka... ja 24 lata mieszkalam w bloku i szlag mnie jasny trafial bo przez 19 lat z bratem w jednym pokoju a ze brat starszy to roscil sobie prawa do wszystkiego, itd itp. Zreszta ciasno, a z piaskownica bylo tak, ze kiedys dla kazdego bloku byla zjezdzalnia i piaskownica i jakas hustawka a potem z biegiem lat zaczeto usuwac zzjezdzalnie i hustawki a piaskownice stopniowo sie pomniejszaly, wszystko na rzecz poszerzenia parkingow. Do resztek piaskownic zaczely sikac psy sasiadow no i cala zabawe zepsuly....
Obecnie mieszkam na wsi z tesciami

mnie sie podoba, moj K ma do pracy 15 min do miasta, ja pracuje na wsi w szkole a dookola nie brakuje malych dzieci. Budujemy sie zeby kiedys miec swoj wlasny kat. nie wrocilabym juz mieszkac do miasta, nie ma mowy. tu jest i tak wszedzie blisko wiec problemu nie ma.
Jesli chodzi o mezow to moj mnie strofuje ze za duzo leze

a co ja mialam niby robic jak chora jestem ? moze pobiegac nagolasa przed domem?
Z objawow mam tylko cyce, brak @ i czasami cos mnie boli/ciagnie w podbrzuszu/jajnikach/pachwinach.... tyle spac w nocy nie moge, ale to nie objaw?
A tak co u mnie dzisiaj
Cyce mnie znowu bola

Ale sie dzisiaj podwojnie zestresowalam - pierwsze na jednego bardzo madrego ucznia, a potem po wizycie jego mamusi i ostrej rozmowie poczulam mokro...
na szczescie to tylko wieksza ilosc sluzu, ale stresa mialam ogromnego...
oczywiscie rano przywitalam sie z panem klopem :/ (ale to nie od ciazy, raczej od choroby)
gardlo mam jakies takie dziwne jakby taka gulke napeczniala (moj twierdzi ze wyglada normalnie ale ja czuje ze jest beznadziejne takie) i dalej chce mi sie wymiotowac:/ tepm dalej 37,2-37,3
Jutro jade na badania, mam nadzieje, ze beta znowu wzrosnie....

sprawdze jeszcze tsh moze to gardlo takie dziwne przez tarczyce? (nigdy z tarczyca nie mialam problemow:/ )