Macie sny dziewczyny, pierwsza klasa!
Miejmy nadzieje ze u mambusi wszystko ok i niedlugo sie odezwie
OLA fajnie ze dzisiaj sie lepiej czujesz. Mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej. W koncu musisz zbierac sily na weekend zeby mala do porodu przymusic
nanusia a jakie on ma objawy? Kilka dni czekania na badanie krwiNie mogliby sie troche pospieszyc w takiej sytuacji.
Mam nadzieje ze pojdzie po rodzinie i sie rozpakujesz przed terminem :-)
Zaczęło się od opuchniętej kostki. Myślał,że sobie ją skręcił w nocy jak szedł do kibelka, potem pojawiła się jednak wysoka gorączka i ból całego ciała. Dostał skierowanie na badanie krwi i wyszła silny stan zapalny organizmu, bo OB miał ponad 50 i inne też były podwyższone sporo. Stwierdzono zapalenie stawów, dostał antybiotyk. W poniedziałek miał powtórzyć badanie krwi. OB spadło, ale podwyższyły się inne czynniki. Lekarz stwierdził,że być może ugryzł go kleszcz i dostał skierowanie na badanie w kierunku boleriozy. Przez ten cały czas źle się czuje, jest strasznie osłabiony, wczoraj bolały go już dwie nogi i ledwo co mógł się poruszać.
Na to badanie krwi w kierunku boleriozy tyle się podobno czeka. Pewnie nie robią tego na miejscu.
!
Nie mogliby sie troche pospieszyc w takiej sytuacji.
do tego M z pracy wróci i będzie narzekał jak co dzień ile to roboty miał znowu....................BLAGAM DAJCIE MI CHOC POL GODZINY SPOKOJU BO ZWARIUJE!!!!!!!!!!!!!! Do tego rano miałam bóle w podbrzuszu i kręgosłupie jak na @, i jakies lekkie rozwolnienie wiec pomyślałam, że może już ale ciagle lipa, zgaga męczy od wczoraj, krocze tak boli, że chodzić cieżko, do tego głowa wrrrrrrrrrrrrrrrr