friggia1985
Fanka BB :)
Bafinka Powiedz mi jak Wasza sunia przyjela dziecko, sami mamy suczke Alaskana i zastanawiam sie jak przyjmie malucha, bo zawsze byla kochana pupilka mojego meza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja ostatnio miałam sytuacje w Praktikerze, wyciągam kartę płatniczą, podaję kasjerce, ona raz przeciąga, drugi, trzeci, a ja stoję. Myślę sobie co jest grane, przecież środki na karcie są. A po chwili tak patrzę na tą kartę a to karta Vitay z Orlenu na zbieranie punktów. Ale się uśmiałyśmy :-)Dlatego pewnie nie chce robić sobie dłużych przerw bo nie nadrobi tego wszystkiegowrzesniowa ja to jestem pelna podziwu dla Ciebie ze tak sie dzielnie tutaj u nas trzymasz i codziennie zagladasz. Takie jestesmy teraz plodne tutaj ze jeden dzien nieobecnosci i juz mozna sie zalamac od nawalu lektury.
Jasne ze sie kocha te wszystkie kopniaki i wygibasy i wlasnie mowilam dzisiaj mojemu M ze bede pewnie za tym tesknic jak sie Lenka urodzi ale on mnie przekonuje ze szybko przestawie sie na nowy tryb zycia po drugiej stronie brzucha i nawet nie zauwaze ze nic mi juz po brzuchu nie jezdzi :-)
Ojeeejku to łądnie często musicie zagladac do WC ja na dzień to z trzy razy jestem ;-)Teofilesia - co godzinę w toalecie? Chciałabym tak...ja to w ciągu pół godziny jestem z 3-4 razy na siku...
Miłego dnia życzę
Och chyba z taim instynktem nie dasz rady tyle czekac ;-)Bluetooth i twój M ma rację bo szybko sie przestawisz ale za kilka miesięcy jak juz odchowasz swoje dzieciątko i jak zobaczysz kobietę w ciąży to będziesz jej zazdrościć. ja tak miałam i zapragnęłam mieć 2 dzieciątko :-) ale jak mi teraz nie przejdzie i zawsze będę zazdrościć kobietom w ciąży to niezła gromadka dzieci mi się nazbiera. choć planuje teraz 8 lat przerwy ale coś wątpię żebym aż tyle czekała;-)
a ja włąśnie im dłużej tym bardziej mi sie chciało mieć maluszka znów w domciu ;-)sylwiczka mam nadzieje ze jak zobacze za kilka miesiecy kobiete w ciazy to nie bede jej zazdroscic bo nie zamierzam z drugim dzieckiem dlugo czekac. Najpozniej za rok chcialabym znowu byc w ciazy wiec mam nadzieje ze nawet nie zauwaze jak ten czas minie :-) Az 8 lat chcesz czekac z kolejnym dzieckiemPo tylu latach to mi by sie juz nie chcialo bawic w pieluchy i przezywac tego wszystkiego na nowo dlatego albo teraz albo nigdy
![]()

Bafinka Powiedz mi jak Wasza sunia przyjela dziecko, sami mamy suczke Alaskana i zastanawiam sie jak przyjmie malucha, bo zawsze byla kochana pupilka mojego meza
!
Nie mogliby sie troche pospieszyc w takiej sytuacji.