• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

no tak ale dwoje dzieci już prawie mam w okresie 2 lat. potem chce troche popracowac oczywiście po wychowawczym czyli kolejne 2 latka w domku:-) potem stawiam na prace i po ok 8 latach jeszcze 2 chłopców planuje. hihihi.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny!
Jak dzien mija? Jak tak patrze, ze kolejny maluszek sie pojawil po tej stronie brzuszka to wydaje mi sie, ze z przyrostem naturalnym w naszym kraju nie jest tak zle ;-).
Ja od wczoraj czuje caly czas jakby parcie na miednice :/

ah witam się i ja super że Ania jest już z Asia troche mi to poprawiło nastrój ale ogólnie dół... i to sama nie wiem dlaczego nie chcacy wylałam na m kawe i automatycznie on coś powiedział już nawet nie pamiętam co i mi sie smutno zrobiło i tak już zostalo... teraz poszedł do pracy a ja zamulam.. nie mam na nic siły.. najlepiej przeleżałabym cały dzień... ach.. hormony...

Kardamon, powodzenia. Czekamy na wieści :-)

kacha_wawa to ale numer zrobiłaś w sklepie. Dobrze że kasjer się zlitował, ciężarówce można wybaczyć :-)

Misiako czekamy na wieści jak córce minął pierwszy dzień szkoły no i jak Ty to zniosłaś :-)

nanusia82 trzymam kciuki za brata, oby to nie było nic powaznego...

Bebzonik jak zdrówko? Przeszła choroba?

U mnie po staremu, nadal nic się nie dzieje. Śniło mi się dziś że Maksiu się urodził, byliśmy jeszcze w szpitalu a on już jadł pierogi :szok:

A co u Mambusi może któraś z was wie?:confused:

napisałam rano do mambusi ale cisza, kurde mam nadzieję ze nic się nie stało ...

nalka, już lepiej, chociaż mam mokry kaszel, katar i chrypke ;-) ale da sie życ. Mój maż mówi ze apetyt mi dopisuje to będe żyć :-):-)
dziękuję za troskę :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hehehe te sny nasze sa kosmiczne :) Ciezarowki tak maja.
Ja juz po zakupach, odpoczywam. Oczywiscie nie obylo sie bez malych zakupow dla malenstwa, fajne spodenki, czapeczka i bluza, w lumpku wszystko za 10zł.
Zaraz zabiore sie za obiadek i poczekam na meza. A tak to humor bardzo dobry i samopoczucie na +.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry