Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaufanie do lekarza to najważniejsze. jak ci ta babka nie podpasuję to mozesz zawsze zmienić. Ale może na wszelki wypadek umów się na wizytę do Bodniaka, bo tam czeka się miesiąc na pierwszą wizytę. Porównasz sobie do kogo będziesz miała większe zaufanie![]()
dziewczyny pomocy, bo ja już zdurniałam
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam dokładnie 1 grudnia.
Który to więcy tydzień ?
wg suwaczka pokazuje 6 tydzień że się zaczoł,
a np wg kalkulatora na mamazone, babyonline pokazuje 7 tydzi, jak tak licze w kalendarzu to też mi wychodzi że zaczyna się 7 tydz. Jak to w końcu jest?

hej laski
mam refleksję
to jest forum i rzecz opiera się na rozmowie, wymianie poglądów i tak dalej, a jedyne co obserwuję to naprawdę pojedyńcze osoby odpisujące komuś na posta, większość wpada, pisze wyłącznie o sobie, i ucieka; trochę to bez sensu...
a poza tym szkoda, że niektóre nie odpowiadają na zadane im pytania... nie ma tego tyle żeby nie ogarnąć; ja jestem na 1,5 etatu mam do ogarnięcia dziecko dom i wszystko inne i często nie zaglądam ale staram się nadrabiać na bieżąco...
idę drzemać póki młody śpi
hej laski
mam refleksję
to jest forum i rzecz opiera się na rozmowie, wymianie poglądów i tak dalej, a jedyne co obserwuję to naprawdę pojedyńcze osoby odpisujące komuś na posta, większość wpada, pisze wyłącznie o sobie, i ucieka; trochę to bez sensu...
a poza tym szkoda, że niektóre nie odpowiadają na zadane im pytania... nie ma tego tyle żeby nie ogarnąć; ja jestem na 1,5 etatu mam do ogarnięcia dziecko dom i wszystko inne i często nie zaglądam ale staram się nadrabiać na bieżąco...
Dorcia i dlatego prosilam zeby zalozyc kilka tematow bo jak sie wszystko pisze w jednym to wyobraz sobie ze kogos nie ma caly dzien i ma do nadrobienie kilka stron a potem chce odpisac i w koncu zapomina co i komu mial napisac:/ Nie da sie tylu informacji na raz zakodowac i do tego na rozne tematy. Pomozcie mi zalozyc kilka tematow to bedzie nam wszystkim o wiele prosciej.
Prosilam o podanie jakis tematow i nic.... skonczylo sie tylko na tym ze bedzie osobny watek zakupowy i osobny wozkowy.
;-)