reklama

wrzesień 2012 ;)

a ja mam skurcze i to dość mocne...tylko takie dziwne bo ciagną od krzyża, ale lecą po lewej stronie...:szok: raz jest co 10 min potem co 20 teraz czekam na kolejny, ale są na pewno mega mocne, że zniga mnie w pół...zobaczymy czy sie coś wykluje z tego... tzn mój synuś :D

reklama
a ja mam skurcze i to dość mocne...tylko takie dziwne bo ciagną od krzyża, ale lecą po lewej stronie...:szok: raz jest co 10 min potem co 20 teraz czekam na kolejny, ale są na pewno mega mocne, że zniga mnie w pół...zobaczymy czy sie coś wykluje z tego... tzn mój synuś :D
o nie, nie ma tak dobrze, teraz to kolejka obowiazuje :-P

oj kochana współczuje ale mam nadzieje że albo to te właściwe i wyczekane skurcze i za chwile nam przedstawisz swoją dzidzię albo miną szybko! W piątek z takimi skurczami trafiłam do szpitala a ze jak piszesz szły przez lewą stronę to siadło na nerkę :-( a do tego synuś tam uciskał i oj nie były to fajne skurcze

o nie, nie ma tak dobrze, teraz to kolejka obowiazuje :-P

hahahahah :-D:szok::-D

Ostatnia edycja:
ja mam dzis znowu kryzys sil, a tu tyle do zrobienia i najgorsze ze M ma tak samo... jak mnie zaczely meczyc te zlosliwe male skurcze prawie jak uszczypniecia to dopiero kolo 7 rano puscily. ech czuje sie jakbym miesni nie miala :-(:-(

jutro wizyta moze sie czegos dowiem ciekawego?

milej niedzieli :)

reklama
no pięknie Palma ma już to za sobą...a my dalej czekamy.
kasiazabka - planowane cc jest naprawdę okej. ja mialam i mam nadzieje teraz tez miec szybko i prawie bezboleśnie. to trwa 15 minut, potem trochę boli, ale przynajmniej siku można zrobic haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry