reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Jak tam nastroje Mamus starszakow przed poczatkiem roku szkolnego? Ja od jutra musze wstawac zeby mala na 7.30 do przedszkola prowadzic, dostala sie do wiejskiego przedszkola finansowanego z Unii Europejskiej i zarowno ksiazki jak i ubezpieczenie bedzie miala za darmo, tak samo jak i pobyt 5 godzinny w tym przedszkolu :-D:-D:-D

Powiem Wam ze jestem umeczona ta zmiana plci, wczoraj 2,5 godz. prasowalam, 6 godzin sprzatalam, a prasowac musze na podlodze bo nie posiadam deski i normalnie kregoslupa nie czuje na koniec juz na czworakach prasowalam z bolu :rofl2:

Hallo Kochane! Nie rodzę:-)
Dziś reszta zakupów, sklepy otwarte, bo niedziela Handlowa, trzeba wykorzystać:-)
Tygrysku ale no powiedz jak bardzo się cieszycie:-D że synek, a i imię jest??????
Buziaczki dla Wszystkich!
Wieści z porodówki się zaczynają na TLC:-)

Witam się i ja!
Mój Adaś jutro idzie do żłobka. Nie mogę tego przeżyć. Mój T go zaprowadzi, bo ja to bym się poryczała jak bóbr. Na szczęście idzie tylko na godzinę. Będą go stopniowo oswajać.

czesc wrzesnioweczki!
U mnie nadal cisza, ale jeszcze z tydzien moge poczekac ale pozniej juz zaczynam kombinejszyn co by zrobic by Olivcia zechciala juz wyjsc.
Wlasnie ogladalam pierwszy raz wiesci z porodowki. Bosz...e czy wy tez przezywacie to wszystko jak ja???? Poryczalam sie jak bobr:szok::szok::szok:

Dziś reszta zakupów, sklepy otwarte, bo niedziela Handlowa, trzeba wykorzystać:-)

a ja zawsze byłam za zakazem handlu w niedziele w polsce :) takie niedziele handlowe miałyby sens

Witam się i ja!
Mój Adaś jutro idzie do żłobka. Nie mogę tego przeżyć. Mój T go zaprowadzi, bo ja to bym się poryczała jak bóbr. Na szczęście idzie tylko na godzinę. Będą go stopniowo oswajać.

oj... trzymam kciuki

noc przespana - to już druga :-D i czuje że odpoczęłam, ale coś brzuszek sie stawia a przecież leże :-(
patrze na mieszkanie i tylko myślę ile kurzu wszystko jakieś takie nie na swoim miejscu - to z tego leżenia cholery dostaje chciałabym umieć robić nic :-)
aha ... i czuje sie dziś nieatrakcyjna i niepożyteczna :-(

ps. gdzie wy oglądacie te wieści z porodówki gdzieś na necie ? bo w tv nie mam takiego programu - a może nie powinnam oglądać ...

no dlatego ja przestałam TLC oglądać ;-)
doberek, nie rodzę jakby kto był ciekaw :-D
ale miałam dziś sen, masakra, byłam u ginka, który robił mi usg i tam junior takie miny strzelał a potem lekarz mówi,że trzeba go zabic bo ma guza mózgu i zaczął do niego strzelać z karabinu, wygladąło to tak jak w Predatorze :szok: a potem nie wiem jakim cudem zbadali mi tetno i serduszko biło, potem zaś widziałm jak mały dorwał mi sie do cyca i tak mi mleko trysnęło aż na podłogę :szok: a on do mnie mówi,że nie może trafić :-D
jeju nie chcę już takich snów :no:
poza tym mam nadal lenia i czytam sobie "Monopol na zbawienie" :-)
jutro z rana na badania a w piątek do ginka, ciekawe co mi powie w temacie porodu :confused:

Dzień dobry. Ja wreszcie wyspana :-) Kacper chyba zaczyna się stabilizować. Karmienie około 1,później długie od 3 do 5 i śpi do 9. Mój kochany Synek.
W ogóle czuję się taka atrakcyjna :cool2: waga już prawie taka jak przed ciążą, cycki duże i kształtne i w ogóle wszystko takie szczupłe,bo opuchlizna zeszła.
A widzę,że początek września spokojny. Ciekawe kiedy będzie wysyp :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry