Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a próbujecie coś przyspieszyć czy cierpliwie czekacie?
No, chyba jest nas jednak więcej niż 3, z tych, co tu jeszcze się odezwą to razem ze mną 4 naliczyłam, Kasieq, Patrysia, Stokrotka i ja. Nie wiem czy na Martusię przypadkiem kolej nie przyszła, bo coś się nie odzywa.... Ciarki mi przechodzą na samą myśl o masowaniu szyjki, brrrrrrrrrrrr. Mam nadzieję, że u mnie będzie to zbędne. Dziewczyny, nie wiecie co to znaczy, że szyjka opina główkę? Bo ja tak miałam ostatnio, ale byłam tak zestresowana, że się lekarza nie zapytałam. Dzisiaj mam kolejną wizytę w szpitalu, ciekawe, czego się dowiem.
Jasminum82 kobieta obojętnie co ma to i tak jej chyba źle ;-) bo ja to podchodzę do tego tak, że mnie już to męczy, bo przy każdym takim fałszywym alarmie rodzi się nowa nadzieja "a może to już" po czym przychodzi rozczarowanie i myślenie, że wolałabym nie mieć żadnych objawów.
Miq ja od ok 3 tygodni piję herbatkę z liści malin 2x dziennie, 1x herbatkę z majeranku, wpierdzielam witaminy, magnez (mam problemy z czuciem w ręce) i wiesiołka, staram się dużo ruszać i bawię się w przytulanki z mężem. Sprzątania także próbowałam (ale z umiarem), czytałam o olejku rycynowym jednak na to się nie zdecyduję.

;-)