P
patrysia*
Gość
STOKROTKA hehe niezle wieści 
MIQ jakbym M mego słyszała
z tym L4 wykorzystaniem...
MIQ jakbym M mego słyszała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i przyszło wezwanie do zapłaty z informacją, że zatrzymają pieniądze na jego koncie, to ja szybko myk do komp i przelałam szybko ze swojego konta na konto urzędu tyle ile chcieli i myśleliśmy, że sprawa załatwiona... a tu zonk, mąż dostał wypłatę na swoje konto, jakieś tam opłaty robiliśmy, zakupy i liczy liczy i okazuje się, że brakuje pieniędzy, on nic nie kupował, w historii nie ma śladu... i co się okazało, że mimo, że w terminie zapłaciłam należność bank i tak zabl pieniądze, ponieważ babka prowadząca tą sprawę poszła na urlop a osoba, która ja zastępuje nie zatrzymała egzekucji, czy Wy sobie to wyobrażacie? ja dzwonie do tej baby a ona jeszcze do mnie, że za mandaty się płaci... myślałam, że zagryzę ją przez telefon, po cholerę robią zastępstwa jak i tak nic nie robią,dziady jedne
Coraz mniej mam nie rozpakowanych :-) Fajnie Fajnie:-) Trzymam kciuki za oczekujące &&&
i to mi chyba pomogło, bo żadnych innych przyspieszaczy nie stosowałam;-)Jestem maniaczką porządku więc sprzątanie nie przynosi efektów, a przytulanka no cóż, cała ciążę nie miałam przeciwwskazań i chyba mój organizm na to zupełnie nie reaguje, wręcz przeciwnie po seksiku czuję się lepiej, mogłabym normalnie biegać he he

Na szczęście w czwartek o 8 rano wywołanie, więc wieczorem już powinnam tulić maleństwo

Raz tak się rozżalił, że ciężko było go nam uspokoić, a chwilę wcześniej robiliśmy jej z nim zdjęcie i mamy dowód - małego mina na takie gadanie
Widok bezcenny