Witajcie kochane! Tak jak wiekszosc kobitek po TYM WIELKIM WYDARZENIU nie jestem w stanie was nadrobic

Co prawda Olivia ma juz pelne 2 tyg. ale tyle samo czasu goszcze u siebie przyszla tesciowa, bo przyjechala mi pomagac przy malej. Niby jest w porzadku ale za osobe pomocna to bym jej nie nazwala. Od samego wyjscia ze szpitala to moj B. a potem ja stalam przy garach by gotowac obiady mimo cesarki... Cos tam niby pomoze, ogarnie po kapieli malej, pomoze rano z Alicja by do szkoly ja wyslac ale na tym by sie to skonczylo..Prawda jest taka, ze bez jej obecnosci tu musialabym robic dokladnie to samo i dawalabym sobie rade. Brakuje mi teraz mojej mamy. To ona byla ze mna jak sie Alicja urodzila. Rano wstawala i juz przed poludniem caly dwudaniowy obiadek byl przygotowany, sniadanko na stole, noszenie i odbijanie malej, 12 spacer. Ach wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. Teraz to mi nawet glupio sie w dzien polozyc jak ona tu jest, chyba ze B ma wolne.

Rana po cesarce dalej mi sie nie chce zrosnac w jednym miejscu, zreszta wyglada nieladnie. Pol brzucha jakby robil kto inny a pol kto inny. Pielegniarka srodowiskowa uczulala, ze mam ie nie przemeczac, nie schylac, korzystac z pomocy tesciowej... taaak...Zobaczymy na wizycie we wtorek czy cos sie poprawilo. A co do najwazniejszego- Malenstwo jest meeega kochane. Je i spi:-):-):-) Czasem kwekoli jak tam jakies baczki sie zablakaja w brzusiu. Kupki musztardowki nawet 6-7 razy dziennie

Juz nam sie zdarzylo, ze w wanience tak sie wyluzowala, ze strzelila kupalkiem do wody

Starsza corcia miala wtedy niezla radoche. Aaa no i raz osikala sciane- nie pytajcie jak to zrobila, jest dziewczynka ale to cisnienie ma takie, ze sama stanelam jak wryta

Ale jest sliczna, taki maly aniolek choc czasem potrafi byc tez terrorystka. Szczegolnie jak na cyca czeka no i miedzy 1 a 3 w nocy

Pepuszek odpadl na 9 dobe- smarowalam gazikiem ze spirytusem 70 procentowym z polskiej apteki, bo tu tylko przegotowanej wody uzywaja.
Czy wy babeczki rozpakowane tez macie problemy z zalatwianiem sie? Szczegolnie te po cc?No ja mecze sie niesamowicie, kupka raz na 5 dni a brzuch wypchany na maxa.
Sorki, ze nie poodpisuje wam osobiscie, ale musze przeczekac jeszcze pobyt tesciowki, wtedy bede miala zdecydowanie wiecej czasu:-):-):-)
I trzymam kciukasy za nierozpakowane kobialki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Oby jak najszybciej kochane:-):-):-):-)