P
patrysia*
Gość
WITAM
Skurcze były wczoraj ale dalej w dwupaczku...
RISIA biedulek
Skurcze były wczoraj ale dalej w dwupaczku...
RISIA biedulek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama nie wiem.
, poza tym na meningokoki i na rotawirusy. Ale to wszystko kosztuje grube pieniądze. No i jeszcze te tzw. szczepienia 6 w 1 lub 5 w 1 tez płatne. I taki mamy dylemat, jak tu zrobić dobrze, ale nie popaść w paranoje, bo zaraz okaże się że na wszystko możńa zaszczepić, ale czy to dobrze?Anmika ja szczepię 5 w 1 na pneumokoki, meningokoli, rota nie szczepiłam starszaka i młodego raczej szczepić nie będę... Sebek p,ojdzie do przedszkola jak będzie mial 4 lata (tutaj zastanowię się na pneumokoki, ale na tą dawkę po 2 roku życia bo jest 1 dawka i tańsza)
Mafu piszesz o szczepionce na odrę, świnkę,rożyczkę. To tą szczepionkę wiązano z autyzmem u dzieci. Różne są opinie. Ja akurat szczepiłam bo niestety, ale świnka dla chlopców jest bardzo niebezpieczna. Natomiast były badania jakiegoś faceta nt autyzxmu i tej szczepionki, ale podobno odebrano mu prawo do wykonywania zawodu bo coś kombinował i badania byly zaklamane. Ile w tym prawdy nie wiadomo.