reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kochane!!!
Patrysia, Jasminum Miq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!! Za szybciutki porodzik!!!
Ciekawe jak Jasminum? Poszła do szpitala. Może już:-)
Cosik gardło zaczyna mnie boleć, w ciąży ani razu nie byłam nawet lekko przeziębiona, i ani razu nie miałam stanu zapalnego "tam" to teraz wszystko się na mnie rzuci. Kacek chory do przedszkola go nie puściłam. Najgorzej, że inni rodzice puszczają takie chore dzieci, i niestety całe przedszkole zasmarkane jest:eek:
Tu w De jest tak, że wszystkie lekarstwa dla dzieci, oczywiście na wystawioną receptę są za darmo, jak i również szczepienia te 5/1, lub 6/1 i te koki też są za darmo. I szlag mnie trafia, jak pomyślę, że w takiej Polsce dzieci biedniejszych rodziców, nawet przy szczepieniu mają gorzej!!!

reklama
WITAM:)

Ja tak na szybkiego...

Na KTG skurcze są (ogolnie codziennie mam skurcze)i gin do piątku czeka bo możliwe samo mnie ruszy(taa jasne hehe)a jak nie to juz mam skierowanie i w piątek na 8:00 do szpitala sie wstawić na czczo ;)

Wczoraj czop znowu ruszył(bo miał przerwę hehe)...tak czy siak juz na dniach powinnam mieć smerfika przy sobie:))

Hallo Kochane!!!
Patrysia, Jasminum Miq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!! Za szybciutki porodzik!!!
Ciekawe jak Jasminum? Poszła do szpitala. Może już:-)
Cosik gardło zaczyna mnie boleć, w ciąży ani razu nie byłam nawet lekko przeziębiona, i ani razu nie miałam stanu zapalnego "tam" to teraz wszystko się na mnie rzuci. Kacek chory do przedszkola go nie puściłam. Najgorzej, że inni rodzice puszczają takie chore dzieci, i niestety całe przedszkole zasmarkane jest:eek:
Tu w De jest tak, że wszystkie lekarstwa dla dzieci, oczywiście na wystawioną receptę są za darmo, jak i również szczepienia te 5/1, lub 6/1 i te koki też są za darmo. I szlag mnie trafia, jak pomyślę, że w takiej Polsce dzieci biedniejszych rodziców, nawet przy szczepieniu mają gorzej!!!

I tu masz rację axarai, to u Was potrafi być za darmo, a w tej zakichanej Polsce wszystko płatne. To jest masakra :wściekła/y:!! Jeszcze bym zrozumiała gdyby było płatne, ale nie tyle? Za same pneumokoki trzeba zapłacić 1100zł, za te 6w1 ponad 800zł, za rotawirusy ok. 650zł i jeszcze meningogoki. Dla mnie to paranoja, może do biednych nie należe, ale dla mnie to nie mało kasy jest!

gratuluje mamusiom

kto w dwupaku jeszcze??

z mojego wypisu i od poloznej dowiedzialam sie ze mialam cos z lozyskiem dlatgo nie rosl Jas. ktos cos wie na ten temat czy w nast ciazy to sie moze powtorzyc?

Maleństwo ja w pierwszej ciąży miałam łożysko do bani, co prawda mały rósł ładnie, ale łożysko do śmieci się nadawało, tylko, że moje tak wyglądał przez tabletki, miałam chory pęcherzyk żółciowy, a u Ciebie to nie wiadomo co?
I nie przejmuj się, w drugiej ciąży to nie musi się powtórzyć:-)
Anmika właśnie, te szczepienia są takie drogie, że normalną rodzinę na nie nie stać. A te dzieci z najbiedniejszych rodzin, to nawet nie mogą liczyć na jedno kłucie! Aż się płakać chce!

Maleństwo ja w pierwszej ciąży miałam łożysko do bani, co prawda mały rósł ładnie, ale łożysko do śmieci się nadawało, tylko, że moje tak wyglądał przez tabletki, miałam chory pęcherzyk żółciowy, a u Ciebie to nie wiadomo co?
I nie przejmuj się, w drugiej ciąży to nie musi się powtórzyć:-)

nie wiadomo. w wypisie pisze ze zagrozenie zmartwicy plodu bylo. na kontroli sie dowiem a mozna zbadac przyczyny tego i by w nastepnej ciazy sie nie powtorzylo??

reklama
Doti moj malutki tez ani oka na spacerze nie otworzy. Totez w nocy jak nie chce zasnac po cycku to wkladam go do wozka, przejade sie ze dwa razy z kuchni do salonu i spi wiec moge go spowrotem zaniesc do lozka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry