Do-ti u mnie to jest roznie...dzis maly non toper ciagnie cyca,że tylko raz udalo mi sie sciagnac pokarm i to jeszcze tylko 80ml z dwoch piersi a ostatnio tak ladnie mi szlo. I juz mam mysli typu,że mam malo pokarmu bo on dzis je i je i jeszcze daje mu mm i dopiero na troche mu starczylo. Przed chwila dostal dwie piersi, 60ml mm dalej bylo mu malo wiec maz dorobil kolejne 60ml i wypil

to ja nie wiem ile on pochlonal

Ale jak mam czas to sciagam ok 4razy z obu piersi,i jak sciagam to tak godzina dwie po karmieniu malego albo nie daje cyca tylko ta butle wiec "omijam" karmienie takze widzisz jak u mnie roznie to wyglada 
RiSia jaka ja poobijana od tego hula hop

na brzuchu to ja mam ten pas ale jak mi spadnie na dol to dzis wyszedl mi siniak nawet na stopie

a tak to mam na udzie, pod kolanem

Oj jak mi sie marzy przespac tak z 5 godzin bez przerwy:-) ale moje dziecko najdluzej spi 2godzinki dzis budzil sie co godzine... w ogole zasypia najczesciej przy cycu albo na ramieniu czy brzuszku. Najgorzej jak go sie pozniej odklada do lozka i jak sie rozbudzi odrazu oczy jak 5zl to dupaa to koniec sam z siebie nie zasnie i od poczatku albo lulanie albo cyc... jak czytam,że wasze dzieci spia po kilka godzin, uzywaja smoczka,czy same z siebie zasypiaja to szczerze zazdroszcze :-) 
Dziewczyny a jak to jest z tymi szczepieniami? zawiadamiaja kiedy mamy termin szczepienia? i jak ktos chce wlasnie ta 5w1 to wczesniej trzeba zglosic,wykupic czy w dzien szczepienia na miejscu sie mowi i oni maja?