co do wagi i wyglądu po ciąży to ja muszę się pochwalić że wyglądam lepiej niż przed, wciskam się nawet w spodnie łatwiej.  do tego w zeszłym tygodniu jak ubrałam jedne spodnie były w sam raz a teraz ciut z doopy mi spadają. a nie odchudzam się jem kiedy jestem głodna i ile chcę. mam w cycach 97, pod cycyami 75, brzuch (najszersze miejsce) 87, biodra 89, brzuch wcięcie 82.  ogólnie rozmiar 38 teraz.
czyli ostatecznie jest oki. 
maluszek sama chyba musisz pilnować szczepień i w dzień zgłaszasz. ale lepiej się upewnij dzwoniąc do przychodni.
Jaś dziś też często się budził bo co 1,5 godz. a wczoraj jak zjadł o 15 to potem miałam jakiś problem z pokarmem. niby leciało ale jakby mało. a laktatorem nic. i Jaś cyckał troszkę a potem po 20 normalnie w końcu zjadł.
kasiaP-P nie martw się będzie dobrze z tym napięciem.  trzymam &&&&&
we wtorek idę do gin. chciałabym anty jakieś lecz jest kilka "ale"  mój B jest przeciwny, gin jest katoliczką prorodzinna i nikomu nie przypisze anty, i też się boję bo anty to hormony a u mnie hormony mogą wpłynąć niekorzystnie na ch. genrtyczną. muszę się mocno zastanowić. zawsze można od innego gin anty załatwić i B nie musi wiedzieć.