Ja właśnie chciała bym przebić uszka, jak malutka będzie nie kumata jeszcze. Mam koleżankę, która przebija uszy, i się ładnie naoglądałam, jak takie podrośnięte panienki, ryczały, że chcą kolczyki, a później wychodziły z jednym, bo drugiego ucha już ni jak nie dały sobie przebić:-) ( uprzedzam, że jestem zdecydowana zainstalować Malutkiej kolczyki, i komentarze typu "głupia matka" mnie nie interesują)
Hallo Kobitki no jak tam u Was leżą dzieci na tych matach zabawowych??????????????????
Merlin Krzysiu Boski! Ucałuj mocno od e-ciotki! Mój M ma na imię Krzysztof, i bardzo chciałam, żeby Kacuś był Krzysiem, ale mój M powiedział, że jak był mały, to bardzo nie podobało mu się jak ma na imię![]()
Axsari ja przebiłam Dorocie jak miała 11 miesiecy i jest tak jak Future pisze nic nie czuła nie płakała ,kumpela przebijała swojej jak miała 4 lata i z jedna dziurka chodziła bo drogiej nie dała przebic ,Pati tez przed roczkiem przebije
,mała na chrzest mate dostała od chrzestnego (i koperte ;-)) lezy na tej macie w ciezkim szoku narazie ale dzis jak ja połozyłam i ruszałam tymi zabawkami to taka skupiona patrzyła :-) mysle ze za chwile bedzie bardziej zainteresowana i bedzie z niej korzystac
)

a co ? !
i się wscieka, jest wciąż i wciąż na rączkach, a usypiam ją na siłę w huśtawce z Fisher Price, ma włączone wibracje i w koncu zasypia na jakieś 30-40 min , także wiem o czym piszesz. Nic się nie przejmuj, one wiecznie małe nie będą, w końcu ztego wyrosną, musisz tak myśleć, bo inaczej się wykończysz , ja miałąm wczoraj kryzys, dziś jest lepiej. Ważne by mąż Cię wspierał i pomagał ;-)
Moja urodziła się 55cm i 3,65kg jeszcze w rozmiar 56 się mieści choć 2 tyg temu już 56cm i 4,30kg i w pampersy 1 jeszcze wchodzi, tylko kilka pajacu za małych.