axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kobitki!!!
Ależ zimno, nosat mi zamarzł
Tygrysek, no bardzo dietetycznie
ale ja też nie mogę sobie odmówić dobrych rzeczy! Zawsze wieczorem mówię sobie "od jutra koniec ze słodyczami!" a na drugi dzień udaję, że mam Alzheimera
Rysia o Matko! To się narobiło! Zdrówka życzę!
Merlin daj znać co tam doktorka powiedział! Trzymam kciuki, co by Krzysiowi nic nie było!!!!
Fasolka ja też coś dziwnie czuję tak jak na @
Jeżeli 12 października to nie była@, to może teraz. Ja to bym się ucieszyła, bo tabletki anty mam, a tu pierwszy raz w gumipalcie, i do bani było!
Mi ginka powiedziała, że spirala pp CC dopiero za rok
Moje dziecię też w łóżeczku. W nocy zawsze, a w dzień to spała w dużym pokoju na kanapie, co bym miała ją na oku, ale od wczoraj zauważyłam, że strasznie marudziła w dzień, i poszłam ją zanieść do łóżeczka, a ona ziu i zasnęła, i tak przez cały dzień. Dziś to samo, ja ją na kanapkę, a ona jęczy, no to zaniosłam do łóżeczka i teraz śpi:-) No woli w swoim koszyczku skubana:-) A ja wciągam śniadanko
Ależ zimno, nosat mi zamarzł

Tygrysek, no bardzo dietetycznie
ale ja też nie mogę sobie odmówić dobrych rzeczy! Zawsze wieczorem mówię sobie "od jutra koniec ze słodyczami!" a na drugi dzień udaję, że mam Alzheimera
Rysia o Matko! To się narobiło! Zdrówka życzę!
Merlin daj znać co tam doktorka powiedział! Trzymam kciuki, co by Krzysiowi nic nie było!!!!
Fasolka ja też coś dziwnie czuję tak jak na @
Jeżeli 12 października to nie była@, to może teraz. Ja to bym się ucieszyła, bo tabletki anty mam, a tu pierwszy raz w gumipalcie, i do bani było!Mi ginka powiedziała, że spirala pp CC dopiero za rok
Moje dziecię też w łóżeczku. W nocy zawsze, a w dzień to spała w dużym pokoju na kanapie, co bym miała ją na oku, ale od wczoraj zauważyłam, że strasznie marudziła w dzień, i poszłam ją zanieść do łóżeczka, a ona ziu i zasnęła, i tak przez cały dzień. Dziś to samo, ja ją na kanapkę, a ona jęczy, no to zaniosłam do łóżeczka i teraz śpi:-) No woli w swoim koszyczku skubana:-) A ja wciągam śniadanko

w nocy spimy w 4 i jest mega cięzko jak tylko odłożę Adika do łożeczka od razu się budzi...
ale przynajmniej wiem,że akis sposob mam na niego