Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy sztucznym odstawiasz K. D podajesz nadal.doti - karmię Bebikiem
aha, mam małej dawac wit Ki D jak karmię sztucznym, bo cały czas daję, a ktoś mi osttanio [powiedział, ze nie powinnam ????????????
w nocy spimy w 4 i jest mega cięzko jak tylko odłożę Adika do łożeczka od razu się budzi...

a tak jak piszesz odloze do lozeczka to odrazu oczy jak 5zl i nie ululam, nie raz probowalam cudowalam i jak mi sie udalo to na hmm 5 min... w nocy samej mi wygodnie dam cyca i spimy a tak jakbym miala go odkladac to znow by sie wybudzal, juz tyle probowalam kombinowalam,że juz sie poddalam...
normalnie bylam w szoku, jadl i zaraz spal
albo polezal pogaworzyl i dalej kimono taki w ogole byl spokojny nie mowie,że ma spac i spac ale w ogole wczoraj nie mialczal, ale tez karminalam go duzo butla staralam sie widziec ile on naprawde je, wiec szybko sciagalam zaczelam juz dzien wczesniej robic zapasy i jak zjadl odrazu 160ml to padlam tyle to ja mu nie dawalam, bynajmniej najwiecej mm dawalam mu 80ml po cycu.
az boje sie mała brac na rece nie wiem co sie dzieje zaczeło sie w piatek wieczorem jak mała kapałam dobrze z moj wrocił akurat z pracy bo nie wiem jak by to sie skonczyło nie byłam w stanie skonczyc kapania ..nie wiem co sie dzieje .... Szymonowi porobiłam badania wszystkie ok wyszły uffff bo stresa miałam juz ,ale za to moj piesio okazało sie ze ma alergie pokarmowa
cyrk z nia bo musze wszystko po trochu odstawiac i obserwowac
...
witam robaczki
moje dziecko jest anty łóżeczkowe - czy wasze maluchy chętnie śpią w lóżeczkach?? mój najbardziej lubi spać w wózku i z mamąw nocy spimy w 4 i jest mega cięzko jak tylko odłożę Adika do łożeczka od razu się budzi...
Starszak spał wczoraj od 17-7 dzisiaj
Palemko K odstawiasz D podajesz do 2 roku życia najlepiej![]()
i musiałam go wziąć do łóżka U mnie jakos nie zaciekawie od dwoch dni mam potworne zawroty głowy i słabo mi sie robiaz boje sie mała brac na rece nie wiem co sie dzieje zaczeło sie w piatek wieczorem jak mała kapałam dobrze z moj wrocił akurat z pracy bo nie wiem jak by to sie skonczyło nie byłam w stanie skonczyc kapania ..nie wiem co sie dzieje .... Szymonowi porobiłam badania wszystkie ok wyszły uffff bo stresa miałam juz ,ale za to moj piesio okazało sie ze ma alergie pokarmowa
cyrk z nia bo musze wszystko po trochu odstawiac i obserwowac
...
Palemko jak karmisz tylko mm to witaminy K sie nie podaje ...
Miłej niedzieli dziewczynki:-)
U nas nocka taka sobie, ale troszke i tak posiedzielismy wieczorem - mała Halloweenowa imreza, takze nie było tak zle. U mnie z pokarmem to cuda na kiju sie dzieja rano jest go ciut wiecej ale czym pozniej wieczorem to prawie wcale jakis zator??? ale nic mnie nie boli, szukalam po necie to nic konkretnego na takiego dziwolaga nie ma. A mała przeciez przystawiam jednak wiecej w dzien niz w nocy, wiec powinno sie produkowac.
wskoczyłam chciałam dać buziaka mężowi i gruchnęło
boszsz klocu jeden i takie durne pomysły przecież to trzeba patrzeć w lustro i rozumieć co sie widzi a nie skakać po łóżku niczym słoń