Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogólnie spokojny jest choć dziś senny.. A ja .. ech staram sie nie myśleć, staram sie czymś zająć zeby nie myśleć o tych złych wynikach - do lekarki nie udało mi sie już dodzwonić bo ciągłe miała pacjentów :-( ale jesteśmy juz do niej zapisani na poniedziałek 12:00 Dziś mąż zawiózł siuśki do badania udało sie je połapać.
no spoko tylko że ja teraz musze zrobić ciasto które i tak nie zjem bo przecież kazde ciasto albo jajko albo mleko a mały ma tą skazę
posprzątać... mam góre prasowania
bo od koleżanki odkupiłam sporo ubranek większych zimowych .. I niby coś robię bo maluch śpi ale jakbym w miejscu z tym wszystkim stała
Jeszcze wkur... mnie szwagierka przylazi i gada "a tu ma pryszczyk , a tu ma skórkę a na koniec - w ogóle o niego nie dbasz jak on sie męczy
" AAAAAAA 
myslałam ze jej liścia strzele ! Nie mówiliśmy jeszcze o tych zlych wynikach ciekawe co by na to powiedziała :-( nic nie mówie że jej dziecko to non stop chore chodzi i non stop sraczkę ma ... tez ciekawie dba i karmi 
. Mam nadzieje ze w koncu ten zlowieszczy humor mu przejdze...

Moja Amelka też miała ciągle w prawo główke i teraz już ponad tydzień chodzimy na rehabilitacje, ma rozmasowywany miesięń sutkowo-barkowo jakiś tam,musi sobie wyrobiś symetrie ciała, w domu też ćwiczymy i już jest lepiej. Najlepiej idź do lekarza bo im wcześniej zadziałasz tym lepiej, po mnie jeszce do naszej rehabilitantki trafiło 2,5 miesieęczne dzieciątko i przy odchylaniu główki w drugą stronę strasznie płakało. To jest wszystko do rozmasowania. Kupiłam też tą poduszkę do karmienia,taka dużą, bo Pani poradziła żeby Amelkę kłaść w nią to wtedy ma główkę na wprost. Powodzenia i działaj!!jak bym o moim dziecku czytałaidentiko mam
Komu torta czekuladowegoooo ? bo mi został z urodzin i se właśnie wcinam z kawą- przywilek "wyrodnej" matki niekarmiącej
Moja mała bardzo wygina sie na prawa strone, ma główke wiecznie na prawo odchylona, podczas spania, przewijania, zabawy, lezenia i chodzenia. Walcze z tym, ale nie jest łatwo, podkładam jej w nocy różne rzeczy pod główkę, ale ona jest bardzo silna i i tak się wywraca, wciąż ja przekładam, ale nic to nie daje. Co mam z nia robić ?