Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pajka jak to w 40 procentach.. przeciez na samym poczatku jest 50 na 50nie zrozumialam tego chyba

Mam pytanie czy ktos z was ma od czasu do czasu bolace podbrzusze takie jak na miesiaczke ale bardziej delikatne i bardzo tkliwe piersi z rana wieczora ? boje sie ze cos nie tak jest .Dziekuje za odpowiedz.
Blonko chodziło o to, ze lekarka powiedziala, zed na tym etapie (bo narządy wyglądają identycznie )daje 40% na chlopaka... reszta to albo chłopak albo dziewczynka..., że tak do konca nie wiaodmo... nie chciała potwierdzić na 50 % ani na 100% widziala cos podobnego na siuraka, ale tak samo wyglądają wtedy narz. dziewczynek nie wiem skąd jej sie wzięlo te 40 % chyba dlatego, ze 40 na chlopaka reszta na nie wiem...
Ból jak na @ nie jest dobry... co innego ból wzdłuż pachwin, który informuje o rozciągajacej sie macicy...jezeli cokolwiek Cię martwi udaj sie do ginekologa.możesz brać również no-spe

fajnie wyglądasz 
na5ty miesiąc ;-)
Ku pocieszeniu dodam, że nie wyglądam na mniej 
mam okropne wzdęcia (Pajkaa ;-)) Rano brzuch w normie, a od południa śmiało mogę się wciskać w kolejkę dla uprzywilejowanych tj."z widoczną ciążą"

hah no ja tez popoludniami podobnie wygladam, nawet mam juz spory problem z ubraniem spodni, najlepiej w dresie, no ale poza dom tak nie wyjde heh brzuch mi sie juz spory robi, z Tomem mialam go troszke pozniej, ale to tez moze juz rozciagniete miesnie swoje robia + te wzdecia i gotowe :-)martusia, ja swojego wklejać nie będęfajnie wyglądasz
na5ty miesiąc ;-)
Ku pocieszeniu dodam, że nie wyglądam na mniej
mam okropne wzdęcia (Pajkaa ;-)) Rano brzuch w normie, a od południa śmiało mogę się wciskać w kolejkę dla uprzywilejowanych tj."z widoczną ciążą"
sakar, co prawda podbrzusze mnie nie boli typowo jak na miesiączkę, bolą mnie raczej pachwiny (takie uczucie ciągnięcia) - macica rozciąga więzadła. Ból jak na miesiączkę powinnaś raczej z lekarzem skonsultować. A tkliwe piersi to norma. Mnie bolą okropnie... a do tego jest mi tak niedobrzeeeeeeee, bleeeeeeeeeee....