rany dziewuszki Wy juz wozki ogladacie a my czekamy do srody jak na zbawienie aby zobaczyć czy Maluch rosnie i czy wsio oki?! ale bedzie wszystko dobrze bo innej opcji nie ma
gorgusia myśl pozytywnie choć wiem że baardzo cięzko ale negatywne myslenie nic dobrego nie da

ja od 4tyg leże w łóżku plackiem z domu wychodzę tylko na wizyty , i takim o to sposobem musiałam si eprzyzwyczaić do lenistwa a zawsze taka aktywna byłam , nigdy ni elezałam popoludniami ani nie spalam dluzej niz do 8rano

ale cel szczytny więc musiałam się poddać i tak o to jesetem na łasce męża który pierze ,sprzata, robi zakupy ,gotuje ,zmywa i wszystko , nawet śniadanie musi rano zostawić obok łóżka bo inaczej byśmy padli z Kropkiem z głodu bo wstawać nie możemy

ale bedzie dobbbrze

my tak koło 20 tyg chyba zaczniemy sie rozgladac powoli za jakimis ubrankami dla maluszka bo tez wlasnie na raty trzeba to bedzie rozlozyc a z racji tej ze pierwsza dzidzia to do kuuupna wszystko , z jednej straony fajnie a z drugiej portfel si emooocno uszczupli
Ayni ja na plusie tez 2kg niestety przed ciaza sporo przytylam wiec juz przed nie mialam spodni w ktore sie miescilam i chodzilam ciagle w tunikach i leginsach , musze po srodowej wizycie poszukac czegos na allegro bo znajoma jedzie do pl to mi odrazu przywiozla by jakies ubranka dla mnie

a co do wyprawki zielona nie jestem

wiem co to spiochy body pajacyki otulaczki itp

wiec bedzie latwiej

w sumie wózek kiedys juz ogladalismy z emkiem i nam si ejeden baardzo podobal ale cena powalala musze zobaczyc ile teraz takie cacko kosztuje bo ogladalismy z rok temu wiec moze cosik spadla