Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja owijam pieluszka żeby nie wypadał matka sadystka heh, ale używam z canpol babies taki dali w szpitalu, mam już kolejny oczywiście ale takisam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ada ma przytrzymanego dyda pieluszką, do której się przytula, a dydo nie wypada. Jak kładę ją spać, daję dyda, pieluszkę obok buźki, i ona już oczka zamyka
Tylko jestem maniaczka, bo jak mała zaśnie, to jak nie wypluje, to ja jej sama go wyciągam, raz żeby się nie przyzwyczaiła za mocno, dwa jak się dziecko przyzwyczai, i mu wypadnie to ryk

podobno mocno nawilza, mial niby zapobiegac rozstepom, ale nie wiem, bo nie udalo sie sprawdzic ;-) teraz jak w koncu go uzywam codziennie, to skora sie idealnie wygladzila, jest taka fajna mieciutka ;-) nie mam juz tego okropnego uczycia sflaczenia, jakie mialam wczesniej... ;-)Axarai moj tuli sie w kocyk i ja tak kocykiem zatrzymuje smoka, ale moj to geniusz bo czasami smok leci poza wozek
Lotka a co robi ten migdalowy olejek ujędrnia czy co?
ma któraś z Was inhalator?? poszukuję dobrego, cichego?