reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Megan 027.jpg Ada ma przytrzymanego dyda pieluszką, do której się przytula, a dydo nie wypada. Jak kładę ją spać, daję dyda, pieluszkę obok buźki, i ona już oczka zamyka:-D Tylko jestem maniaczka, bo jak mała zaśnie, to jak nie wypluje, to ja jej sama go wyciągam, raz żeby się nie przyzwyczaiła za mocno, dwa jak się dziecko przyzwyczai, i mu wypadnie to ryk:baffled:

axarai, fajny patent.
ostatnio ktoras pytała o to co zrobic z niezbyt fajna skora na brzuchu... a ze ja mam skleroze postepujaca, to zapomnialam odpisac. ja w ciazy kupilam sobie olejek migdalowy, mial byc niby na zapobieganie rozstepom... ale że ze mnie leń, to mi sie nie chcialo i smaruje sie nim teraz.... rewelacja :-) super ciałko sie po nim robi, polecam :-)
o to takie cos mam dokładnie:
ERBORISTICA-NATURA 100% OLEJEK MIGDAŁOWY 200ml (2790269438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko ze kupiłam go w sklepie zielarskim, cos za ok 30zł.

wiecie co ktoś powinien skonstruować i opatentować trzymadło do smoczka w buzi hehhehe żeby nie wypadał w nocy i żeby nasz Aniolek nie budził nas rykiem w nocy jak mu smokulo wypadnie :-p

jutro o 6 wyjazd do chirurga 80km w jedna stronę przed nami, woda ze sobą do mleka wzięta w termosie będzie gorąca w butli zimno plus mleko w proszku heh, gdybym miała pełne piersi to bylo by mi łatwiej chyba

ciekawe jak Jasio zniesie jutrzejszy dzień buziaki lecę spać

Axarai moj tuli sie w kocyk i ja tak kocykiem zatrzymuje smoka, ale moj to geniusz bo czasami smok leci poza wozek:cool:

Lotka
a co robi ten migdalowy olejek ujędrnia czy co?

ma któraś z Was inhalator?? poszukuję dobrego, cichego?

słodkich snów
wyśpijcie się mamuśki
ja czekam na romans z laktatorem:laugh2::rofl2:

ja mam nebulizator, cichszy niż mój odciągacz mleka :-D:-D:-D

Axarai moj tuli sie w kocyk i ja tak kocykiem zatrzymuje smoka, ale moj to geniusz bo czasami smok leci poza wozek:cool:

Lotka
a co robi ten migdalowy olejek ujędrnia czy co?

ma któraś z Was inhalator?? poszukuję dobrego, cichego?
podobno mocno nawilza, mial niby zapobiegac rozstepom, ale nie wiem, bo nie udalo sie sprawdzic ;-) teraz jak w koncu go uzywam codziennie, to skora sie idealnie wygladzila, jest taka fajna mieciutka ;-) nie mam juz tego okropnego uczycia sflaczenia, jakie mialam wczesniej... ;-)

Lotka ja smarowałam brzuch w ciąży, właśnie olejkiem migdałowym, przytyłam 18kg i zero rozstępów na brzuchy, za to cycków nie sparowałam i mam pocięte ale wylazły dopiero po porodzie.

reklama
Dziewczyny jesteście boskie !!! A ja już myślałam że mu gumke zamontuje haha. Generalnie trzyma cały czas ale jak zasnie to puszcza i nie raz śpi dalej a nie raz postekuje przez sen i trzeba włożyć żeby się nie wzbudził. Na szczęście w nocy rzadko mu się to zdążą ale w dzień jak kładę w salonie na boczku to niemal co chwilę. :mad:

Aniuska ja zmieniam smoczek co 4 tyg i raz mu kupiłam difrax taki dłuższy i mu nie podszedł ale może u Ciebie by się sprawdził ? Ładny mają design różne wzory.

Ssak śpi od godzinki a my też już w lozeczku. Dobranoc!!!

Dopisek : dla walczących o mleko z cycuszkow. Ja karmie z nakładami i co jakiś czas jak czuje że mam mniej mleka to robię napar z werbany. 1-2 szklanki i następnego dnia mam plamy na koszulce wokół sutka i ciężkie cycki. :D u mnie niezawodny środek.

Ostatnia edycja:
Do góry