Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) poczęliście swoje wrześniowe Szkraby, ciekawe to 

wiec odciagam mu mleko i podaje z butelki, bo przy butli jeszcze ani razu nie zasnal. Wczoraj dalam mu 180 i wrabal wszystko, przespal 9 h, o 6 znow chcial jesc.
M wstaje siku a ten szkrab bawi sie raczkami tak cichutko byl i opedzlowal 150ml i nic nie zwrocil. no i szykowanko do lekarza (na odpowiednim watku) padl mi na przewijaku no martwego wkladalam do gondolki obudzil sie u lekarki potem przyszlismy zjadl 120ml i spi kochany synus
Takze wszystko zaplanowane bylo, swoje dni płodne znałam już na pamięć. Zawsze zaczynalismy dzien wczesniej ''produkcje'' . Ja dosc wymagajaca bylam bo niedosc ze chcialam dzidzie to jescze miala to byc dziewczynka
No i sie udało. A dowiedziałam sie tak na 100% o ciazy w sylwestra. Mezowi powiedziałam dopiero po tygodniu. Zrobiłam ogólnie 6 testów bo nie wierzyłam. Spakowałam te wszystkie testy w kartonik, kupiłam czerwone buciki i dałam M prezent na imieniny bo akurat miał takze wykorzystałam sytuacje. No i wszystko nagrałam jak otwierał prezent
Pobeczał sie jak dziecko
.............i ja tez
opowiedzcie plissssss kto pamięta ;-) jak (nie dokładnie oczywiście, bez pozycji etc.) poczęliście swoje wrześniowe Szkraby, ciekawe to
żeby było śmieszniej to ja dwójkę poczęłam w grudniu jedno 6ego (wcześniak), drugie 17ego, oj muszę uważać na ten grudzień heh
u Nas obojetnie ile zje (przewaznie 180 ml ) to bite 5 h gora,a potem co 3-4h... Starszak przesypial cale noce od 3 miesieca zycia...z tym Synusiem chyba tak prosto nie bedzie