P
patrysia*
Gość
BUBUS pasujesz no co ty
)dopiero się wszystkie poznajemy "obcujemy"
)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj Bubuś, to tlyko i wylacznie zalamanie nastroju ;-)Cześć dziewczynki.
Jakoś ostatnio nie miałam ochoty na marudzenie wszystkim dookoła, więc nie pisałam. Czytałam Was tylko żeby być mniej więcej na bieżąco. Mam wrażenie, że znacie się od dawna i że ja tu nie pasuję, że jestem obca... Może to tylko załamanie nastroju... Sama nie wiem. Niby dobrze się czuję, objawy jakoś specjalnie mnie nie męczą ale wszystko mnie drażni i najchętniej przespałabym całe dnie.
Brzuszek zaczyna mi się pokazywać. Niby niewiele, ale jak stanę prosto to dół już jest uwypuklony troszkę. Na brzuchu mam pozostałości po Mateuszu, ale bez tragedii. Zawsze miałam rozciągniętą skórę i mięśnie, więc na co dzień chodziłam z napiętymi mięśniami bo bez tego wyglądałam jak w 7 miesiącu ciąży. Teraz nie mogę mięśni napinać, więc czuję się grubo...
Tak piszecie o swoich wagach i chudzinki jesteście. Nie wiem zupełnie czym się przejmujecieJa przy 165cm wzrostu ważę 66kg. Przed poprzednią ciążą ważyłam 61, zaraz przed porodem 81, a później znów 61. A przytyłam 5kg jak skończyłam karmić piersią. Ale sama ze sobą czuję się dobrze i to jest najważniejsze. Jak zobaczyłam, że waga poszła do góry to zaczęłam kontrolować dietę i tyle.
U nas nic się nie zmienia. Zimno jak cholera, Mati dokazuje... Dziś jeść nie chce, bo zaczynają mu piątki dokuczać... Dni sączą się pomału bez większego znaczenia...

Bo mój mężu ma ostatnio bardzo wzmożony popęd więc korzystam ile mogę dopóki brzucha nie zacznie być widać, bo wtedy to on się będzie bał. A depilacja jakoś poszła... Nie wiem tylko co robić żeby za każdym razem nie mieć czerwonych krostek. Mam chyba zbyt wrażliwą skórę na depilator elektryczny a po zwykłym goleniu włoski wrastają, więc i tak źle i tak niedobrze.
jak to nie pasujesz?? przeciez to dopiero początek przed nami dluga droga dogramy się jeszcze wszystkie