Tygrysek1985
Fanka BB :)
fasolka miłego 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Dobranoc Kobitki!!!!
 Dobranoc Kobitki!!!!

I masz prawo być dumnaAch...wreszcie usiadlam... pierwszy sprawdzian z dwojka moich Szkrabow zaliczony i nawet nie byl taki trudny... troszke marudzili po 16,ale dalo sie ich ogarnac ... jestem z siebie dumna

ja dostałam receptę na zastrzyk antykoncepcyjny mam udać się za tydzień na wkucie.
 ja dostałam receptę na zastrzyk antykoncepcyjny mam udać się za tydzień na wkucie.  mąż ma tydzień wolnego więc sie nacieszymy sobą no i ja będę miała dla siebie więcej czasu
 mąż ma tydzień wolnego więc sie nacieszymy sobą no i ja będę miała dla siebie więcej czasu  a w piątek organizuję spotkanie świąteczne dla znajomych
 a w piątek organizuję spotkanie świąteczne dla znajomych  coraz wiecej zmartwien mam...czasami nie wyrabiam M tez doklada swoje i jest ciezko az zdarza mi sie plakac w nocy...
coraz wiecej zmartwien mam...czasami nie wyrabiam M tez doklada swoje i jest ciezko az zdarza mi sie plakac w nocy...
 moja mała się budzi o 5.50 na kupe, potem walka godzinan by ją uspać i pyk - jestem :-)
 moja mała się budzi o 5.50 na kupe, potem walka godzinan by ją uspać i pyk - jestem :-)