reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Gorgusia i jak tam tata wstal?:-D o jezusie jacy oni sa zawsze zmeczeni a my byczymy sie na hawajach! Ale Ci Twoi chlopcy sa do siebie podobni :) noski to juz wogole identyczne hehe

Palma owszem masz racje,że KIEDYS to mozna bylo podac mleko w chelmie prosto od krowy, kiedys nie bylo zadnej skazy,uczulen itd. Tak samo mowiono,że kobiety rodzily w polu tak samo pracowaly itd a teraz? co roz poronienie,chore dziecko czy martwe sie rodza a kiedys? no wlasnie uwazam,że nie bylo tej chemi tej sztucznosci,a teraz poprostu wszedzie konserwanty itd.

Ostatnia edycja:
Ayni – ja tez niemam nic do raczek,ale wiem,ze dzieci sa juz na tyle madre,ze potrafia wymuszac. I tak moje dziecko siedzi sobie spokojnie 10 min na bujaczku,a potem bata nie ma, chce na raczki,bo mu tak dobrze... biore,ale staram mu sie urozmaicac czas,bo niestety,ale mam tez drugie dziecko na glowie i po prostu nie moge go tak ciagle trzymac,a ostatnio zdarza sie to nader czesto :eek:
Gorgusia – my spokojnie w domu. U Nas w Irlandii to fajerwerki sa zabronione,wiec nawet nie czuje sie,ze nowy rok tuz tuz
Tygrysek –wspolczuje i zycze duzo zdrowka!
Marlena78 –super,ze juz po Chrzcinach i ,ze corcia byla grzeczna
Martusia – my zmienilismy smoki jak mial 2,5 miesiaca,bo za malo mu lecialo tu za duzo,ale kilka karmieni nauczyl sie ssac i teraz ma smoki 3+

A mi sie Syn popsul..w sumie konczymy antybiotyk i od kiedy go bierze (chyba) nie spi za dobrze... karmilam go 5 razy dziennie,a teraz juz 6.. budzi sie w nocy, kreci ciagle..jakby go cos draznilo... oby rozdraznienie minelo wraz z chorobskiem i antybiotykiem...
Na brzuchu lezec nie lubi... egh...ide sie polozyc.
Pozdrawiam Was serdecznie!

Ech...tablet nie kupiłam i dziś nie łykne....bez kiziania będzie. I gardło mnie boli.....
Maluszek- wstał, wstał :-D mało tego- zostawiłam ich samych na 1,5h, bo musiałam jechać na wycenę remontu lokalu. Dali radę :tak:
Kacuś zjadł 160ml kleiku kukurydzianego i słodko śpi. Dobrze na niego ten kleik działa. I była mega wielka kupa!:-D

Wprowadziłam mm na jedno karmienie- na mm robie kleik na kolację i nareszcie moje cyce wyrabiają z produkcją :-)

Spokojnej nocy Kochane.

Dziewczyny co sie robiło jak sie robiło czerwone spuchnięte miejsce szczepienia - coś z sodą. Zdenerwowałam sie i zapomniałam co to było.
Kurde mały ma podwyższoną temperaturę i popiskiwał mocno dałam paracetamol w czopku i padł spać tylko jeszcze na nóżce zauważyłam lekko spuchnięte i czerwone to miejsce szczepienia :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry