reklama

wrzesień 2012 ;)

Merlin woda z soda i kilka razy systematycznie robic oklad, na szklanke wody pol lyzeczki.

A ten okład to na zimno czy na ciepło czy nie ma znaczenia

w ogóle to małego z teściową zostawiałam i ona do mnie zadzwoniła że ma 38 temperatury i on w słuchawkę płakał a ja na egzamin z teorii na prawko czekałam - i nie zdałam zdenerwowałam sie

reklama
U nas smoczek 3plus też zbyt szybki. Do aventowych butli sa smoki 2+ i takie chyba dokupie. 3 dobrze sie sprawdza do kleiku jak gorgusia pisała. Gorgusiu ja też tak czynilam ale od dzis znów wprowadzilam cyca bo maly wymusza butle.

Glowa mi peka :(

Dobranocka

Hej:)
Axa dziękuję bardzo za życzonka w imieniu synka:tak:
Merlin szkoda z tym prawkiem,ale oby następnym razem się udało:tak:
Biedny Krzysio oby mu szybko przeszło po tym szczepieniu.Marcel też tyle ważył 2 tyg temu a że starszy to wychodzi im ta sama waga pewnie,tyle że mój miał lepszy start od urodzenia tłuscioszek. Krzysiowi fajnie cycuś służy :tak: Pytałaś wczesniej czy my tylko kp,tak my jedziemy dalej na cycku mm dałam tylko raz.

My na sylwka chcieliśmy się zaszyc w domu ale że jestesmy zaproszeni do mojego chrzestnego na 35 rocznice to głupio sie wymigac i jedziemy,najwyżej po północy się zawiniemy do domku.
rysia o tak my swoje a dzieci swoje.Ile ja się nawalczyłam z odpieluchowaniem Alana,chodził całe dnie bez pampka w tamtym roku wiosne ,lato,jesien.Zawziełam się i nie zakładałam bo przecież musi kiedys załapac.Wydawało mi sie że jak będe konsekwentna to on wreszcie przestanie lac wszedzie gdzie popadnie a najchetniej na dywan który w końcu wywaliłam. I co guzik zima nastała i się poddałam bo przecież nie będzie chodził z soplem zamiast siura.W tym roku na wiosne kolejna próba i załapał po tygodniu.Widocznie każde dziecko jest gotowe na to w swoim czasie.Teraz walcze jeszcze z kupą bo mu sie zdarza nie zdążyc,czeka do ostatniej chwili i choc pytam czy mu się nie chce to za 2 minuty potrafi sie skuptac,były już prośby,groźby,kary,nagrody,obiecanki i cuda na kiju może do tego też musi jeszcze dorosnąc.Z Marcelem już nie będę się tak spinac z tymi pieluchami,jak się nie uda to przerwa i za jakis czas dopiero powtórka.

WITAM:)

Ząb mi doskwiera także po nowym roku trza do dentysty hip hip hura :/

TAYCIA wiesz ze Marcelek też od jakiś 3 nocy cześciej się budzi niż zwykle?był na antybiotyku...i zasypiał też gorzej nawet popłakiwał...wczoraj juz lepiej...ciekawe hmm...
MERLIN zdrówka!a z prawkiem no trudno...następnym razem się uda :)
TYGRYSEK zdrówka!ojć angina :/
AYNI dokładnie jak ktoś nie chce sie dzieciątkiem zjamowac to niech lepiej w ogóle nie zachodzi w ciążę...ja dziękuje Bogu że moge być w domku i oby jak najdłużej :))

ayni no to mój jest chyba jakiś inny heh bo pije z 3 odkąd skończył 2 m-ce (avent) :szok:
Future udanych zakupów i pochwal się co kupiłaś
bebe witaj

w końcu nie mam dziś aż tak wysokiej temp ale gardło mnie boli jakbym miała tam powbijane ości heh no i mam antybiotyk- niebieskie tabletki, mi to się niebieskie tabletki z czym innym niż z antybiotykiem kojarzą hahhaha

reklama

doberek, dziecko poszło spac, mam chwilke na sniadanko i na Was :-D Malizna spała tradycyjnie od 18 do 7 rano z dwoma pobudkami na papu o 21.30 i o 4 nad ranem. Moja córcia choc dowala :rofl2: :-D mi niezemsko w dzien, daje mi wytchnienie w nocy :tak::tak::tak:
Po 13 ma przyjechac moja mam i zrobic mi obiad, gdyż przy mojej córci to poprostu nierealne :))) hehehe , ba ! czasem zjesc cos gotowego jest nierealne :))))) hahahah juz sama się ztego śmieję

bebe
- jak tam po swietach ? jak malutka ?

gogusia
- sliczne zdjecia i pytanko do Ciebie przy okazji bo nie mam czasu skakac po innych wątkach, wiec tu piszę - od dzis mam zamiar dodac małej kleik kukurydziany do MM , je srednio 90 ml - ile mam jej dac na poczatek - jedna miarkę czy dwie ?

tygrysek
- hahaha :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

patrysia - ja juz sie zapisałam do stomatologa na 8 stycznia, po ciazy mi sie próchnica wdała ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry