Mafu889
Fanka BB :)
Hej ho!;-)
Ja dzisiaj pospałam przyznaje bez bicia do 11
Dziadki wzięli małego rano i dali mi pospać:-) No a teraz muszę ogarnąć nas burdel bo się co chwila o coś potykam
A dodam jeszcze że maly wreszcie od wczoraj normalnie je
Tak że chyba już powoli koniec skoku bo mały wyraźnie łagodnieje i znowu głodomorek wraca
Zdrowia dla potrzebujących Maluszków i Rodziców!!!;-)
Patrysia- nie stresuj mnie
bo jeszcze się okaże że coś źle podałam i tyle będzie
No ale chyba z 10 razy sprawdzałam więc powinno sie udać :-) Ja szpinak uwielbiam, przez cały tydzień mogłabym go jeść
A Mafu czy Mufu - to tam nie robi mi róznicy , jedynie mufu kojarzy mi się nie wiem czemu z mufasą z króla Lwa
Ja dzisiaj pospałam przyznaje bez bicia do 11
Dziadki wzięli małego rano i dali mi pospać:-) No a teraz muszę ogarnąć nas burdel bo się co chwila o coś potykam A dodam jeszcze że maly wreszcie od wczoraj normalnie je
Tak że chyba już powoli koniec skoku bo mały wyraźnie łagodnieje i znowu głodomorek wraca
Zdrowia dla potrzebujących Maluszków i Rodziców!!!;-)
Patrysia- nie stresuj mnie
bo jeszcze się okaże że coś źle podałam i tyle będzie
No ale chyba z 10 razy sprawdzałam więc powinno sie udać :-) Ja szpinak uwielbiam, przez cały tydzień mogłabym go jeść
A Mafu czy Mufu - to tam nie robi mi róznicy , jedynie mufu kojarzy mi się nie wiem czemu z mufasą z króla Lwa

Podobają mi się te kolorowe meble z Ikea, ale też podobają mi się biała, ale znowu Kaci ma białe, i wiem, że nic nie wiem. Na ścianach trzech mam krem, a na jednej dużej czekoladę, i też nie wiem co wymyślić HILFE! Jak coś wam się rzuci w oczy, to wklejcie na "pokojowy" watek co?