Moja też ciągnie główkę jak leży i się wnerwia bo dalej nie dyrydy

Cwaniara zaczęła się łapać poręczy od łóżeczka i próbuje wyżej ten łepek podnieść do siadu

muszę jej obniżyć poziom bo za szybko jej to idzie
Prasuje ubranka i pieluszki. Wszystko, raz w tygodniu i zajmuje mi to godzinkę

Swoje też po każdym praniu prasuje

Ale ja to pedantka jestem, inaczej nie potrafię, sama w pogniecionych nie chodzę to czemu moje dziecko ma

Awersja ja się z małą kąpałam kilka razy i byłam sama w domu. Napisze Ci jak to u nas wygląda
Idę wziąć prysznic młoda w tym czasie w huśtawce albo w łóżeczku na macie czeka. potem myje wannę, wlewam wodę i przygotowuje małą. Po kąpieli spuszczam wodę z wanny, wstaje z mała i owijam ją w ręcznik, wycieram, mam w łazience wiaderko do kąpieli i do niego wsadzam małą ona sobie tam siedzi (możesz sobie na ten czas wstawić huśtawkę) , a ja w tym czasie się wycieram i zakładam tylko szlafrok żeby było szybciej. I już

:-) Polecam wspólne kąpiele. Moja ma świetną zabawę szczególnie jak pływa sobie na brzuszku to się hihra z radości
Axa Mebelki z Ikei super

Ja uwielbiam szarości

i wydaje mi się że idealnie by to wyglądało jak mebelki byłyby w czerwieni i granacie a ściany szare ale takie popielate nie za ciemnie ewentualnie jedna ciemniejsza np granatowa

Białe w tedy już nie bo wyjdzie troszkę tak marynistyczne