reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
u nas tez mala do siadu startuje :tak:jak ma lezec to jest ryk:-Dale przewracac sie na brzuszek to jej nie w glowie ;-)

i ja uciekam spac, bo mloda spi a matka nie korzysta:dry: Dobranoc

Verita- u mnie takie dźwięki nie działają, jest za cwany:tak: Leży teraz w łóżeczku i gada z ochraniaczem :-D Ja już mu powiedziałam co miałam powiedzieć, a teraz czekam aż zacznie zawodzić ze już zmęczony..Jednak powątpiewam że stanie się to przed 24..
Moja nie umie sama zasypiac i ja probuje nauczyc,wiec jak sie bawi to dobrze a jak zaczyna zawodzic i widze ze zmaczona ale zasnac nie moze to wtedy wlaczam suszarke na najwyzsze obroty, choc widze ze coraz mniej to dziala ale to moja drska ratunku
Rano bylysmy na masazu i teraz zakaszlala pare razy jakby sie echem odbilo nie wiem czy od tego rozbierania czy moze tylko sliny za duzo. Przesadzam wiem. Mam zakaz wychodzenia z mala jutro od m. Zanudze sie..

eee tam Merlin będziesz medytować :-p a tak poważnie to ja się takich rzeczy boje :sorry: Kiedyś wygrałam karnet na jogę ale nie wykorzystałam bo tak jakoś.

Mały szczelił kupsko i zmienił położenie z łóżeczkowego na matowo-ziemne i ani myśli spać:wściekła/y:

Edit.
verita- ja mojego też na rękach usypiam a jak się czasem domaga to do wózka kładę i sam zaśnie ale się jeszcze nie zdarzyło żeby mi sam odłożony do łóżeczka zasnął.:tak:

WITAM:)

Nocka ok krople daje sobie wlewać :)dzisiaj jeszcze krew wyleciała...dobrze że M jechał do laryngologa bynajmniej wiemy że to zapalenie...wiecie co ale się poniekąd ucieszyłam że to zapalenie a nie przebity nie daj Boże bębenek czy cuś...i może też dzięki zabawce pękło?(dziamgał tam dinoazura ogonem)ale ma kaszelek i ten katar...na wypłatę pójdziemy zaszczepić go na pneumokoki bo zbyt często ma zapalenie ucha...a wirusa do domu Domiś n ie jednego przypląta a u Alanka tak jest że jak katar to cykam czy nie będzie zapalenia :(

Domis 23 stycznia Dominiś do szkoły z dziadkiem jedzie na dzień dziadka i babci a 30 stycznia ma bal karnawałowy :)

Marcelek dzisiaj lepiej spał :))

Ja nie czytam smutnych historii nie na moje nerwy :((za bardzo się przejmuje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry