reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
dzien doberek! No i zaglosowane! Podziwiam laski, ze tak chcetnie sie zglaszacie, u mnie 24 godziny to stanowczo za malo na codzienne sprawy, a tu jeszcze ciagnac kolejny obowiazek no no..
Patrysia wszystkiego najlepszego dla Alanka!
Tygrysek ale sie usmialamz tej nieprzytomnej mamci:-D:-Dja jak bylam w Polsce to zdarzylo mi sie zapalic w lazience swiatlo, zamienic z moja mama dwa zdania stojac wciaz przy drzwiach, a potem zapukac do lazienki czy ktos jest w srodku bo sie swieci:-D:-D:-D
marlena i bebe Powodzenia z testem:-D:-D:-D:-D

Wyjasnilo sie dlaczego corcia budzila sie co 40 min...moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Znow zaczelam ja zabierac do siebie do lozka po pierwszej nocnej pobudce i czujac mleczko laciate na wyciagniecie pyszczka ,nie mogla sie oprzec! No wiec juz druga noc mam przespana, bo Olivka spi u siebie w loziu. Zasypia o 21, budzi sie o 12nastej, ODKLADAM JA DO LOZECZKA i dalej spi do 5-6, znow karmienie, lozeczko i do 9-10 nyny. Bosko! Teraz juz na 100% moge powiedziec, ze mam idealne dzidzi:-):-):-):-):-)

nie cierpię urzędników :wściekła/y: babka z administracji budynku uważa,że lepiej wie czy ja mam okna w mieszkaniu rozszczelnione prawidłowo czy za mało i w dodatku zapowiedziała się w poniedziałek na wizytację i "wytłumaczę Pani jeszcze raz na spokojnie" nosz k...... a co ja tępa i nie kumam,że mam w oknie mokrowentylacje zrobić :no: wszystkie okna pootwierane a w łazience nadal ziąb jak 150 :wściekła/y::no:

a na dodatek kaloryfer w pokoju u juniora grzeje nawet jak jest zakręcony (przy wietrzeniu) już widzę te rachunki :wściekła/y:

młody przespał od 22 do 8 bez budzenia na papu :szok:
zrobił 2 kupy (u niego to niespotykane), ale pewnie tak odreagował szczepionkę....teraz maltretuje ośmiorniczkę ;-)

dziewczyny prosze o kciuki bo ja juz cala zaplakana jestem... Oliwier ma bardzo zle wyniki o 16:20 idziemy do lekarza poprosilam mame o pomoc... prosze powiedzcie mi ze bedzie dobrze...

u nas noc taka sobie wiedziałam jak maluch zaśnie wcześnie a wczoraj zasną o 21 to będzie cyrk w nocy :tak: rano nie wiedzieć czemu i o co chodziło obudził sie z mega płaczem jakby miał koszmarek bo nawet cyca nie chciał :-(

*martusia* będzie dobrze - musisz wierzyć, każdy zły wynik to tylko coś przejściowego ! i tak musisz myśleć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry