Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja jak bylam w Polsce to zdarzylo mi sie zapalic w lazience swiatlo, zamienic z moja mama dwa zdania stojac wciaz przy drzwiach, a potem zapukac do lazienki czy ktos jest w srodku bo sie swieci

babka z administracji budynku uważa,że lepiej wie czy ja mam okna w mieszkaniu rozszczelnione prawidłowo czy za mało i w dodatku zapowiedziała się w poniedziałek na wizytację i "wytłumaczę Pani jeszcze raz na spokojnie" nosz k...... a co ja tępa i nie kumam,że mam w oknie mokrowentylacje zrobić
wszystkie okna pootwierane a w łazience nadal ziąb jak 150 

&&&&&&&&&&&dziewczyny prosze o kciuki bo ja juz cala zaplakana jestem... Oliwier ma bardzo zle wyniki o 16:20 idziemy do lekarza poprosilam mame o pomoc... prosze powiedzcie mi ze bedzie dobrze...
rano nie wiedzieć czemu i o co chodziło obudził sie z mega płaczem jakby miał koszmarek bo nawet cyca nie chciał :-(dziewczyny prosze o kciuki bo ja juz cala zaplakana jestem... Oliwier ma bardzo zle wyniki o 16:20 idziemy do lekarza poprosilam mame o pomoc... prosze powiedzcie mi ze bedzie dobrze...

:-(