anusienka1986
Mama na pełny etat :)
Anusienko bylo tak: 22,23 180ml lulanie i spac. i budzil sie kolo 6,7 lub 8 dawalam mu 150ml i sobie dosypial bez zadnego lulania do 10 a raz nawet do 11. a teraz wlasnie budzi sie 3,4 i 7,8. mowicie zabki... ja zagladam mu codziennie do buzi i nic nie ma ale moze faktycznie cos mu tam dokucza. a zaczal sie 'psuc' dzien przed pobraniem krwi.
Mój szef powiedział mi, że jego córcię dziąsełka zaczęły swędzieć jak skończyła dwa miesiące, a pierwszy ząbek pojawił się jak skończyła 9mż.
Także rożnie to bywa, u jednych ząbki pojawiają się migiem, a u innych to długi proces. Ja już się nauczyłam, że nie ma co zbyt przyzwyczajać się do nawyków i zachowań naszych pociech, bo szybko się im to zmienia.
Cieszę się, jak uda mu się ładnie przespać noc i rzadko się budzić, ale wiem że wszystko co dobre szybko się kończy, a szczególnie u takiego malucha, który rozwija się w super szybkim tempie, a do tego wszystkie te zmiany, które zachodzą w małym ciałku, jak nie ząbkowanie, to jakis ból brzuszka po pierwszej marchewce, jak nie swędząca wysypka, to jeszcze coś innego.
Każdy dzień i noc niesie za soba wielka niewiadomą.
oczywiście mego szanownego meża nie ma bo w pracy jak każdy weekend no i jakoś wszyscy mi zapomnieli powiedzieć że księciunio przyjdzie
powiedzialam swoim dzieciom, ze zjadlam ich wszystkie halloweenowe slodycze 
:-(