Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oczywiście mego szanownego meża nie ma bo w pracy jak każdy weekend no i jakoś wszyscy mi zapomnieli powiedzieć że księciunio przyjdzie 
Dlatego też wolałam pierw zapytać, zanim pochopnie interpretować Twoją wypowiedź 
Hej hej,
Dodajecie te zdjęcia noworodków, aż mi się poród śnił w nocyObudziłam się z takim strachem, że mam rodzić, szok
...

Dobry! ja juz po godzinnej masakrze ze skalpelem. Dzis cala familiada w domciu wiec pewnie zagladne tu ale na krociutko. Olivcia nadal pokasluje, teraz drzemke ma... Alicja dostala od tatusia gre na ps3 Meride wiec tez dziecka nie ma. Swoja droga obie wygladaja identycznie :-)
oczywiscie ja porcja bez sera, babke z wiorkami kokosowymi upieklam taka na szybkiego
ale dobra
myslałam,że padne ze smiechu dobre
fajnie,że chcialabys gromadke...miło sie to czyta. Ja bardzo chcialabym rodzeństwo dla mojego syna ale szczerze nie wiem czy sie odwaze...moze potrzeba czasu nie wiem ale wiem,że moj porod do lekkich nie nalezy,te wywoływanie...12godzin meczarni i dupa cesarka a po niej nie lepiej sam pobyt w szpitalu dwutygodniowy zle wspominam:-