Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakie kupiłaś, bo nie mogę się zdecydować, więc może mnie zainspirujesz hehePrzyszło nam dzisiaj krzesełko do karmienia. Synuś w siódmym niebie, jak siedział w nim to taka micha ucieszona że szok:-)
Czosnek uwielbiam i bardzo często go używam.taycia muszę wypróbować wodę z solą, mleko odpada, bo nie pijam. Myślisz, że miód nie uczuli dziecia a czosnek nie zmieni smaku mleka?? Bo nad tym też już się zastanawiałam, nad herbatą z miodem czy kanapką z czosnkeim dodanym do masła.
Bigosy, czosnki i inne składniki niedozwolone pochłaniałam już na początku grudnia, oczywiście na początku w mniejszych ilościach, teraz już jem normalnie. Nawet uważam, że jedzenie czosnku jak dzieciowi nic nie jest, jest jak najbardziej ok, bo to w takie mrozy i chlupy na dworze jak znalazł. 

i wchodzeniu po schodach bo wczoraj winda była zepsuta
masakra
.Dzisiaj przy dobrych wiatrach ;-)młoda krzesełko dostanie:-)
Niedawno narzekałał, że mi dzieć nie chce jeść...teraz jadłaby co pół godziny...niestety w nocy też...Tak się dziś nadoiła, że nie mogła spać i pół nocy się kręciła

uroki emigracji...ale jak przyjezdza to jak byśmy się wczoraj widziały
no i nagadać się nie możemy...mam tylko cichą nadzieję, że przyjedzie bez męża
...
dzis chyba w domku siedzimy
ide nastepna kawe robic bo usne zaraz
jesli na zywo bedzie takie fajne zadbane jak na fotce to bierzemy za połowe ceny nowego
co mi bardzo pasuje ;-)