reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Przyszło nam dzisiaj krzesełko do karmienia. Synuś w siódmym niebie, jak siedział w nim to taka micha ucieszona że szok:-)
A jakie kupiłaś, bo nie mogę się zdecydować, więc może mnie zainspirujesz hehe

taycia muszę wypróbować wodę z solą, mleko odpada, bo nie pijam. Myślisz, że miód nie uczuli dziecia a czosnek nie zmieni smaku mleka?? Bo nad tym też już się zastanawiałam, nad herbatą z miodem czy kanapką z czosnkeim dodanym do masła.
Czosnek uwielbiam i bardzo często go używam.
Nie zauważyłam, żeby Młoda protestowała przy piersi po czosnku

awersja - ja też wszystko pożeracz, a Weronice to nie przeszkadza, ba można nawet gdybać, że mleko treściwsze, bo waży całe 8000 g, nóżki jak u pamperka myszlę. :tak: Bigosy, czosnki i inne składniki niedozwolone pochłaniałam już na początku grudnia, oczywiście na początku w mniejszych ilościach, teraz już jem normalnie. Nawet uważam, że jedzenie czosnku jak dzieciowi nic nie jest, jest jak najbardziej ok, bo to w takie mrozy i chlupy na dworze jak znalazł.

Verita - nadejdzie kiedyś ta wspaniała noc, oby niedługo. :tak:

Weronika już też nam pełza, ładnie chwyta zabawki jak leżą obok niej, przekręca się na boczek prawy i lewy robiąc kołyskę. super sprawa, najważniejsze dla mnie jednak to, że na macie i wokół niej, potrafi się sobą zająć nawet 1,5h, a ja tymczasem mam czas dla Ady, na obiad, poprasować i takie tam inne pierdoły, dzięki czemu nie muszę siedzieć i robić tego po nocach. ;-)

Witam panie porannie:-p:-D
nocka nawet mała obudziła sie o 2.30 i 5.00 na am ;-)i spi:-) .Jakie ja mam zakwasy po tym wczorajszym brodzeniu w tym sniegu:nerd:i wchodzeniu po schodach bo wczoraj winda była zepsuta:dry: masakra:cool:.Dzisiaj przy dobrych wiatrach ;-)młoda krzesełko dostanie:-)

Ja siedze juz z kawusia:-) miłego poranka:-)

hej. my spalismy dobrze, lecz krotko.Maly jadl o 7 wieczorem, o 2, i o 6.30 koniec spania. ale nawet nie mam oczu na zapalki. a zreszta zaraz jedziemy do miasta.
buzki na dobry dzien mamusie.
wiosna idzie. u nas plus 9

Witam się i ja... ledwie żywa:sorry2: Niedawno narzekałał, że mi dzieć nie chce jeść...teraz jadłaby co pół godziny...niestety w nocy też...Tak się dziś nadoiła, że nie mogła spać i pół nocy się kręciła:dry:

Dziewczyny pochwalcie się jakie krzesełka kupiłyście bo ja już z miesiąc nie mogę się zdecydować:-D

Ja dziś happy bo przyjechała moja psiapsióła (z GB) i ma mnie dzisiaj odwiedzić:-) nie widziałyśmy się pół roku:tak: uroki emigracji...ale jak przyjezdza to jak byśmy się wczoraj widziały:-D no i nagadać się nie możemy...mam tylko cichą nadzieję, że przyjedzie bez męża:tak:...

reklama
Co za pogoda dzeszcz pada breja na chodnikach:cool: dzis chyba w domku siedzimy:nerd: ide nastepna kawe robic bo usne zaraz:dry:

Bebe jak dzis bedziemy miec to wkleje odkupujemy od znajomych znajomych:-p jesli na zywo bedzie takie fajne zadbane jak na fotce to bierzemy za połowe ceny nowego :-D co mi bardzo pasuje ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry