Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To pewnie ze zmęczenia...przynajmniej ja to sobie tłumaczę tak
Moja Młoda wczoraj obudziła się ok 23 ze strasznym płaczem, a właściwie piskiem i obstawiam brzuszek...ponosiłam są na rękach jakies pół godzinki i zasnęła, ale tak żałośnie kwiliła, że aż się przestraszylam...i wiecie co może jestem jakaś przewrażliwiona czy coś ale podejrzewam,że moja mama mogła jej coś dać do sprobowania
Kocham ją nad życie i świetnie się dogadujemy, ale widzę, że nie podziela mojego zdania co do karmienia mojej córki...jakby mogła to by ją rosołem już nakarmiła, a Marcelina ma delikatny brzuszek i mało do tej pory jej dawałam poza moim mlekiem...ehhh
Noż kurde po pierwsze to ona do mnie nie musi przyjezdzać, ale do syna czy wnuków...U nas jest ciepło, szczególnie wieczorem bo dzieci trzeba kapac przeciez...no i Maluchy bawia sie na podłodze...Zreszta ja nie wiem po co oni chca z nami mieszkac jak nawet w sprawie temp w domu mamy róze zdana
Był tesc ze szwagierka i jej synkiem, nie bylo wyzerki wiec szybko pojechali
Pychaaaa to tak a propos cwiczen i diet
oj tam oj tam sie spali dzisiaj
Tez mi sie marzy waga sprzed ciazy ale jeszcze jakies 5 kg:-(podrzuc przepis ;-)Ja dzis robię pieczarkową na obiad a na kolację sałatkę brokułową bo chodzi za mną od wczoraj![]()
Kurcze właśnie sobie uświadomiłam jaka jestem głodna...idę na śniadanie![]()
Ja mam tak od 5 lat, jakieś koleżanki już mam, ale one pracują i potem szybko do dzieciaków lecą i jakiś spacer albo siedzą w domu. Tutaj wszyscy w ogóle po chatach siedzą.brakuje mi spotkań z koleżankami a tu gdzie teraz mieszkam nikogo nie znam![]()

czekam az ksieciunio wstanie i idziemy po skladnikiDziewczynki nie ładnie tak nieładniesmaka robic na takie dobra rzeczy od rana
;-);-)
![]()

a teraz jedno sie suszy i obiecuja sobie ze nie bede odkładac tylko od razu wyprasuje ;-)zawsze tak sobie obiecuje a pote