Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale taka kolej rzeczy męzus zabrał mnie do kawiarni na mega lody i kawusie a potem spacerek do lasu...mniam kalorie na spacerku potem spalone
.Generalnie jakos fajnie ostatnio u nas ;-) czuje sie jak rok po slubie a nie 16
i moj dzis sie mnie pyta kiedy starac sie powinnismy zaczac zeby było 2 lata roznicy
on chyba powaznie mysli
...pogoda fajna ciepło tylko duszno strasznie i chyba burza bedzie.Na jutro planujemy dziewczynski;-)wypad bo chłopaki na żużel ida 
Macie o tyle trudniej, że nie jesteście na miejscu. U ns poszło rach ciach, ślub zorganizowaliśmy w 14 dni, włącznie z naukami, suknią ślubną (szytą na miarę), orkiestrą, tortem, no wszyściutko.U mnie dol ze szok, biurokracja koscielna nie zna granic ,![]()

Mi się w ogóle Holandia jako kraj podoba, a taki prezent od księcia dla ludzi to super sprawa.U nas dlugi weekend bo dzien krola i jest to dzien wolny od podatkow wiec holendrzy wystawiaja swoje graty, dzieci sprzedaja swoje zabawki. Nasze miasteczko juz jest obwieszone na pomarańczowo i mam nadzieje ze pogoda dopisze bo ma być jakas zabawa. Nad morzem koncert ale niestety sie nie wyrwiemy![]()
Ale i tak najbardziej lubię van de Sar'a
czy Patrick Kluivert
no i bracie de Boerow. Ech kiedyś Holandia miała drużynę. Ale, że co, że między drzewami dorosła wersja barum barum tryk?No my dzis mega długasny spacer zaliczylismy z moim M i Patulinka bo starszaki juz swoimi scieszkami chadzaja;-)i z nami na spacerki srednioale taka kolej rzeczy męzus zabrał mnie do kawiarni na mega lody i kawusie a potem spacerek do lasu...mniam kalorie na spacerku potem spalone
.Generalnie jakos fajnie ostatnio u nas ;-) czuje sie jak rok po slubie a nie 16
i moj dzis sie mnie pyta kiedy starac sie powinnismy zaczac zeby było 2 lata roznicy
on chyba powaznie mysli
![]()

Witam wieczorowo!
Dziś pojechałam do sklepu by zakupić rzeczy do remontu. Wymyśliłam sobie jedną ścianę w tapecie, znalazłam tapetę moich marzeń iiiiiiiii okazało się że już jej nie ma! Wybrałam inną dość szybko bo zagrożono mi że zostawią mnie w sklepie i odbiorą gdy się zdecyduję.. ;-)
Możecie mi napisać jakiego używacie sprzętu do mierzenia temperatury? Bo ja będąc jeszcze w ciąży wpadłam na iście genialny pomysł i kupiłam termometr w smoczku... a moje dziecko jest bezsmoczkowe ;-)
Martusia ile bilety do zoo u was kosztują?