*martusia*
Fanka BB :)
hej
Awersjo a probowalas moze termometru w dupke? albo pamietam ze babcia jak moj brat nie mogl kupy wydusic to wody z mydlem cos w stylu lewatywy. albo cos z tego co jej dajesz blokuje. np marchew tak moze dzialac.
Anmika mojego synka uczulil koncentrat pomidorowy (99% pomidorow) z ktorego zupe robilam taka normalna i dla nas. ja bym szukala w tym co mu dajesz nie w tym co Ty jesz.
Awersjo a probowalas moze termometru w dupke? albo pamietam ze babcia jak moj brat nie mogl kupy wydusic to wody z mydlem cos w stylu lewatywy. albo cos z tego co jej dajesz blokuje. np marchew tak moze dzialac.
Anmika mojego synka uczulil koncentrat pomidorowy (99% pomidorow) z ktorego zupe robilam taka normalna i dla nas. ja bym szukala w tym co mu dajesz nie w tym co Ty jesz.
tą woda i mydłem to tylko zaszkodzić można a nie pomóc, zresztą termometrem też, lepiej już czopek bo to przynajmniej produkt medyczny a nie "domowe sposoby " :/
a juz miski psa to atrakcja szczegolnie jak psina je
... ide nadrabiac:-)

i raz ma ładną skórę a nagle mi go wysypuje bez powodu. Gdybym karmiła piersią to już bym pewnie była na suchych bułkach i ryżu, bo przecież pierwsze co to by mnie męczyli że na pewno coś zjadłam i to od tego... sama nie wiem co to jest bo od jedzenia nie, od kosmetyków nie, no ale jakiś powód jest. Najgorsze jest to że zawsze jak idę do lekarza to jemu się poprawia i nie mam czego pokazać, bazuję na zdjęciach i opowieściach jak to wygląda. Dziś też mu się skóra poprawiła jak na złość a jeszcze wczoraj całe plecy miał w kropki