Nisko śle pokłony dobra kobieto.Lili w lidlu będzie sokowirówka za 139 zł od 6.06 ;-) Fajna bo z oddzielaczem piany więc czysty sok poleci ;-) Mniam!

Wyjazd nad morze i farbki jadalne jej robię do malowania, niech grygoli, duża biała plansza zakupiona, będziemy robić łapki/nóżki i co tam nam jeszcze wyjdzie.Macie jakieś pomysły na Dzień Dziecka ??????????
Ale tu się nie ma co dziwić jak ja patrzę na Weronikę to ona przy jakiejkolwiek zabawie/zabawce jest nie dłużej niż 5 minut. Jest obok mnie, za chwilę słyszę ją w spiżarni jak wywala mi z koszyczka foremki do pieczenia, tam bajzel zostawi, bo już napsociła to leci na korytarz do lwa i tu gra muzyczka, za chwilę znowu jest gdzieś indziej, a ja chodzę i zbieram po niej to co nabroiła. Mamy dom przystosowany dla dzieci, więc nie ma żadnych ograniczeń, jedynie łazienka i drzwi na schody są zamknięte. Także nie ma się co dziwić, że mu się nudzi, to normalne. A chodzenie jest po prostu fajne i on o tym doskonale wie, bo lepiej widać świat. No a jak uwielbia piłki to super, ja bym to wykorzystała do zabawy w pozycji na podłodze, tylko oby mu się udało nerwy opanować. ;-)Jak się go posadzi i dostanie zabawki, to siedzi. Jakiś czas jest spokój, wiadomo poźniej zaczyna mu się nudzić i już nie chce siedzieć.
Jak najbardziej tak.Mozliwe jest ze dziecko ma lek separacyjny ? 8 miesieczne? ciagle placze jak mnie nie widzi dosyc mam
Ja się dzisiaj szykuję na wyjazd nad morze, trzeba się spakować, chate ogarnąć. Trzymajcie kciuki by mój leniwiec mnie nie pochłonął.

przez kilka dni był spokój, spała całą noc w łóżeczku i tylko 2 pobudki. Teraz śpi ze mną, bo jak ją odkładam to wielki ryk i koniec spania a do tego 4 pobudki
spać przez nią nie mogę, bo jak się budzi to wędrówki po łóżku uskutecznia i mam stracha że mi spadnie

spacer długasny zaliczony:-) Młoda szaleje na czworaka to juz jak torpeda lata stawanie tez juz jej coraz lepiej wychodzi ;-) a i nie wiem czy pisałam ze zabek nastepny wyszedł czyli juz cztery mamy
.