reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WItam nową mame :-)
u nas tez dzis leje i przestac nie moze. a tu na 16 idziemy na szczepienie z Macim. Oczywiscie Tom jak obstawa, bedzie patrzyl czy Maciowi nic nie robią ;-)

Jestem i ja! Coraz trudniej znaleźć chwilę by wejść na laptopika, a bb na telefonie nie chce mi się załadować ;/

Ile tu stron doszło!

Martusia zdrówka dla maluszka ;*

Witam nową mame! Jak Twój maluszek ma na imie??

Ja dziś szybko do sklepu i do domu, tak pada i w dodatku zimno.. ze spaceru raczej nici ale dziecko w sklepie mi zasnęło i teraz wystawiłam go na balkon w wozie niech śpi dalej ;-)

Myślałam że tylko mi jest tak zimno, już szukałam po sklepach śpiworków ale muszę jeszcze miesiąc poczekać bo nie mają nic ciekawego..

Co do roczku to ja robię 3 ciasta i tort, deserki w pucharkach kawa ciasteczka i dziękuję bardzo. Nie przewiduję długiego biesiadowania ani też nie zaprosiłam tłumów. Krystian by tylko źle się czuł a to przecież jego urodziny ;-) Także bliska rodzina i na spokojnie.

Verita pochwaliłabyś się swoim brzuszkiem ;-)

u mnie tak leje od wczoraj ze musialam odwolac wizyte u lekarki :wściekła/y:Oli nadal z katarem.
jutro ten alergolog na 15, mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni.

jedna pani w aptece poradzila mi dawac do picia przy przeziebieniu napar z lipy lub jakies herbatki ktore lipe zawieraja. czy ktoras z Was tak stosowala? pomogly? poki co Oliwier dostaje Lipomal i Bronchisan (obydwa z lipa) no ale narazie marne efekty...

ja wczoraj zrobiłam pranie i wywiesiłam na balkon więc standardowo przyszedł deszcz :-D
od teściów dostałam śliwki węgierki, właśnie upiekłam ciasto a resztę przygotowałam do mrożenia :tak:
mnie tam deszcz nigdy w domu nie trzymał i jak musiałam z juniorem (akurat na rehabilitację) to poszłam :tak:

ugotowałam pomidorową (osobno odlałam dla młodego przed doprawianiem), ciekawe czy zje :eek: bo dziś obiadu wcale nie tknął :wściekła/y: ach te zęby :no:

Pochwale sie jak ktos mi zdjecie zrobi sama chce miec pamiatke a tu nici, jakos nie mam tyle czasu co wczesniej.
u nas leje ale musialam isc na spacer znajoma odwiedzic i kaloszy zapomnialam wiec buty przemokniete :-D mysl matka mysl wiecej :eek:

Stokrotka u nas tez leje mnie tez deszcz nie straszny :-p jest taki wynalazek jak folia od deszczu na wozek i parasol :cool2: ,ja po wizycie z mała u lekarza gardło czerwone katar, syrop dostałysmy, psik do gardła i krople.

a ja to juz nawet parasola nie uzywam z cukru nie jestem a dziecka kisic nie bede, ona lubi ogladac wszystko dookola, cieszy sie jak idziemy to nie mam sumienia dla wlasnej wygody i obawy przed zmoknieciem trzymac jej w oknie, o nie nie po to dziecko mam zeby doopska nie ruszyc. fasolka folia dobry wynalazek :tak:
ja nie wytrzymalam i znow wlaczylam grzanie zaskoczylo dopiero na 19 st czyli nie jest tak zimno

Miesiąc temu miałam kontrole u lekarza i akurat tego dnia tak lało że gdy doszłam do autobusu (a mam pół minuty) byłam cała mokra, Krystian tego dnia stwierdził że boi się foli więc wózek kapał i ja kapałam w przychodni ;-)
No ale u nas też codziennie nie pada więc jak jeden dzień nie wyjdę z Krystianem na spacer to mu się nic nie stanie ;-)

Verita postaraj się bardziej o te fotki bo to taka pamiątka!

Fasolka zdrówka dla małej pięknisi!

reklama
Mam pytanko czy któraś z Was zatrudnia babcię jako nianię? Chodzi mi o zgłoszenie do ZUS, jak to jest z tymi składkami. Od stycznia wracam do pracy niestety, serce mi pęka.

Do góry