reklama

wrzesień 2012 ;)

Czytałam, że z tym stosowaniem od 4 miesiąca piszą dla bezpieczeństwa. Ma to związek z badaniami kosmetyków na kobietach w ciaży, a raczej ich brakiem zwłaszcza w 1 trymestrze. Choć czy to faktyczny powód nie wiem.

reklama
axari ja biore classic codziennie a ten dha co 2dni ale jak masz witaminki co maja i wit i kwas to lepiej bo tylko jedna tablete musisz łykać!!!:) ja mam zapsa na kilka miechów wiec musze najpierw to zjesc a pozneij poszukam 2w 1:)
co do kremow ja mam z perfecta mama kiedys moja mama mi go przywiozla bo chcialam lrem na rozstepy ale sie jeszce nim nie mazałam bo jest napisane ze po 4miesiacu ciazy dopiero , bo jakies skladniki z kosmetykow moga prznikac do dzidzi tak kiedys gin powiedziala w pl jeszcze przed ciaza jak sie cosik jej zapytalam o zabiegi w ciazy.
Dziewuszki a uzywa ktoras z was kremu do depilacji?? bo ja mam mega potrzebe uzycia takiego kremu w pewnym miejscu ale qrcze nie wiem czy mozna bo jak by nie bylo to to silna chemia jest i tak mysle ze zapytam czy ktoras z was uzywa zeby nie bylo zze ja wyrodna matka jestem:)

no wlasnei i opinie na ten temat sa mooocno podzielone :( kiedy ja nigdy maszynki nie uzywalam tzn raz i powrastaly mi wloski i od tamtej pory powiedzialam nigdy wiecej:(((( ehhhhh i co mam teraz zrobic?? maszynki si eboje krem super ale tez sie troche go boje zeby nie bylo , polecacie cos jeszcze??

ja sobie jakoś nie wyobrażam maszynką zwłaszcza przed porodem jak brzuch cały świat zasłoni:D a uzywając kremu ostrożnie to wydaje mi się że nic nie powinno się stać. wygląda na to, że na razie tylko ja jestem wyrodna:D

Axarai ja stosowałam Fissan i jakoś rozstępy mam... także kwestia rozstępów naprawdę nie zależy od tego czy się ktoś smaruje, czy nie... ja się smaowałam 9 miesięcy a rozstępy wyszly 2 tygodnie przed porodem a przytyłam tylko 10 kg w ciaży...
Moja koleżanka stosowała przez 9 miechów mustellę ... rozstępy ma mega duże a też sporo nie przytyła...

Maja ja nie stosuję kremów jadę na maszynce i ... nawet wielki brzuch mi nie przeszkadzał :-D zależy od wprawy :-D

kasiaczku sorki nie tak to mialo zabrzmiec!!!:(
Pajka mi nie przeszkadza wielki brzuch (narazie) ale boje si eze zas mi wloski beda wrastac i bedzie swedzialo i mnie do szalu doprowadzalo:( ehhhhh no nic cos musze zrobic z tym fantem bo ilez mozna czekac :)

reklama
Pajkaa no akurat jestem zadowolona, z pierwszym synem nie miałam pojęcia o jakiś rozstępach, i trochę za późno zaczełam stosować, na piersiach mi wielkie wyszły, ale brzuch uratowałam, nie mam ani jednego, i pozostałe ciąże też smarowałam i już nic nie wyszło, a mam tendencje do rozstępów, jak między ciążami utyłam, to wyszły mi france na udach:baffled: Koleżanką którym poleciłam też nic nie wyszło, spróbować można, a jak mówisz, że i tak wyjdą, to obojętnie co nie pomoże:-)
Kasieczek świetna cena, dzięki! A to zdzierają w tych aptekach!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry